Kultura

Ljetne igre otvorile prodajni ured

Ulaznice za više od sto glazbenih, dramskih, opernih, baletnih, folklornih i drugih programa 64. Dubrovačkih ljetnih igara od danas su, osim online na web stranicama Igara, dostupne i u prodajnom uredu u Festivalskoj palači na adresi Od Sigurate 1.

Radno vrijeme blagajne je svakim danom od 10 do 18 sati, a od 1. srpnja od 9 do 23 sata kad će se otvoriti i drugi prodajni ured na Stradunu.

Igre i ove sezone stanovnicima Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije omogućuju ostvarivanje popusta od 30 posto pri kupnji ulaznica u prodajnim uredima za sve programe u sklopu Igara.

Vjernim festivalskim posjetiteljima omogućeni su i paket popusti te prilikom kupnje ulaznica za dvije dramske odnosno tri glazbene izvedbe, ostvaruju gratis ulaznice za jedan reprizni dramski, odnosno jedan glazbeni program po izboru, pri kupnji na blagajni u Festivalskoj Palači i Stradunu.

Pročitajte još

PUBLIKA IH ISPRATILA OVACIJAMA Dubrovački sastav kvARTet debitirao na Igrama u Dvoru

Dulist

Španjolska hit predstava hrvatskog autora gostuje u Dubrovniku

Dulist

‘OD PRIČE DO PREDSTAVE’ Ivana Đula organizira zanimljivu dječju radionicu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija