DuList IN

LJEPOTICE ĆE PRIČEKATI Izbor za Miss odgađa se za iduću nedjelju!

miss zupanije 310515 17

Najavljeni izbor za Miss Dubrovačko neretvanske županije, spektakularni modni događaj, odgađa se za iduću nedjelju, 22. svibnja!

Događaj je realiziran zahvaljujući Gradu Dubrovniku, Dubrovačko neretvanskoj županiji te Turističkoj zajednici Grada Dubrovnika, kažu nam organizatorice Džemila Dilberović i Dita Lipanović iz udruge Dubrovnik Glamour.
Na najljepšoj ulici na svijetu pokazat će se najljepše djevojke naše županije, njih deset, a cijeli događaj uveličat će jedna hvatska zvijezda, a otkrili smo i tko – Alen Nižetić!

Vrijedi posjetiti i to kako se casting za Miss održao u ožujku u hotelu Rixos Libertas, dok će se pripreme održavati u hotelu Dubrovnik President. Na casting su se prijavile djevojke koje su odgovarale na pitanja žirija, ali i pokazale kako znaju hodati kao prave iskusne manekenke. To nije ni čudo kada je većina djevojaka već sudjelovala na nekoliko revija. Žiri su zanimale godine djevojaka, ali i visina, i njihove želje i ciljevi svijetu mode.

Dubrovkinje su na casting trebale doći u svom prirodnom izdanju, odnosno trebale su pokazati svoju prirodnu ljepotu, gracioznost i osobnost, a sigurni smo kako će na isti način osvojiti i zahtjevni žiri idućeg vikenda… Zanimljivo je dodati i to kako će djevojke, među ostalim, nositi kreacije Lella Design, naše slavne kreatorice Džemile Dilberović, te vrijedne modne dodatke, kao što su torbe Borza grupe, naočale Van Gogh… Sigurni smo kako će zasjeti, te bez obzira što samo jedna djevojka ‘ide dalje’, sve ljepotice zablistati!

Pročitajte još

[FOTO] PLESNI STUDIO LAZARETI Sjajni rezultati na natjecanju u Mostaru!

Dulist

SJAJNI REZULTATI NA DRŽAVNOM PRVENSTVU Župske mažoretke Lara i Katarina osvojile zlato!

Dulist

[FOTO] NEDJELJNI ĐIR Tko je sve iskoristio lijep dan?

Dulist