Grad

Linđovci poručili Vlahušiću: Smijeni ravnateljicu Sarić!

Linđovci poručili Vlahušiću: Smijeni ravnateljicu Sarić!

Amateri FA Linđo uputili su gradonačelniku Andru Vlahušiću zahtjev za hitnu ostavku ravnateljice Dubravke Sarić, nakon njenog intervjua u tiskanom izdanju DuLista. Zahtjev prenosimo u cijelosti:

„Amateri FA Linđo traže hitnu ostavku ravnateljice Sarić
AMATERI SU LINĐO!

Dubrovnik, 5. lipnja 2014.

Cijenjeni g. Gradonačelniče, drage Dubrovkinje i Dubrovčani,

Amateri FA Linđo, kao i svi zaposlenici, su ogorčeni izjavom gđe Dubravke Sarić – „Da pijem s njima, ne bih trebala ništa raditi“, a koju je izjavila za Dulist, tiskano izdanje 4. lipnja 2014. Ta ista osoba sebe naziva ravnateljicom FA Linđo – gradskom institucijom koja traje 50 godina i koja je odgojila nebrojene naraštaje Dubrovkinja i Dubrovčana.

Suvišno je raspravljati o gornjoj izjavi, niti se amateri FA Linđo žele spuštati na tu razinu komunikacije, pa ovom prilikom zahtijevamo od Vas, g. Gradonačelniče, da gđa Dubravka Sarić odmah i trajno prestane obnašati dužnost ravnateljice FA Linđo.

Nadalje, amateri FA Linđo ovim putem izjavljuju da su odgovorni mladi ljudi koji ne žele nikome, a pogotovo ne svojim vjernim partnerima nanositi poslovnu štetu, te će uredno izvršavati sve svoje unaprijed dogovorene svakodnevne obaveze (nastupe, statiranja) do 20. lipnja, a nakon toga, ako se ne pokrene postupak razrješenje ravnateljica Dubravke Sarić, amateri neće plesati dok se situacija ne razriješi, a kako smo zatražili. Nama je Linđo na prvom mjestu!

Žalosno je, a kako smo upozoravali cijelo vrijeme od dolaska gđe Sarić, da jedna osoba može uništiti toliko pozitivne energije, biti toliko neoprilagodljiva, fokusirana isključivo na sebe, i krivo motivirana, da uspije u nepune 3 godine mandata anulirati sve ono što se gradilo gotovo 50 godina i na što smo svi u Gradu ponosni.

Gđo Sarić, Vama na čast!

Amateri FA Linđo“

Pročitajte još

Otvaranje ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru nastavlja se idući tjedan

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

[FOTO] ‘HRVATSKA SLOBODA NIJE DOŠLA PREKO NOĆI’ 33. obljetnica osnutka Specijalne jedinice policije Grof

Dulist