DuList IN

LIDRANO Mladi naše Županije na daskama koje život znače!

Danas se u Kazalištu Marina Držića održala Županijska smotra LiDraNo literarnog, novinarskog i dramsko-scenskog izraza pojedinačnih i skupnih nastupa osnovnih i srednjih dubrovačkih škola.

Lidrano je uvodnim govorom otvorio župan Nikola Dobroslavić, a uz izvrsne glumačke i letararne nastupe, na Lidranu se pokazao i Dječji zbor Dubrovnik i Plesni studio Lazareti. A da talenata nije nedostajalo, dokazao je svaki pljesak oduševljene publike. Dokazali su i oni nešto mlađi da mogu zaokupiti pozornost i ostaviti bez daha iskusne glumce. Od priča ‘Zašto ne vole Ivicu i Maricu’ do recitacija o Župi, igrokaza o stablima, ljubičicama, ili pak starim pričama poznatoga nam Miha Pracata, svi su zaista zaslužili stati na daskama koje život znače.

Žiri koji je bio u sastavu poznatih glumica i glumaca i vrhunskih profesora hrvatskog jezika nema jednostavan zadatak, pa im na ovoj ulozi ne zavidimo, a oni će uskoro odlučiti tko ide na državnu smotru Lidrana.

Pročitajte još

VIDEO Teo Martinović i BloomBox – koncert koji vrijedi slušati iznova

Dulist

VIDEO Napravite Gladušinu pitu od jabuka s prhkim tijestom

Dulist

ZVONIN ĐIR Stradun je ove nedjelje tako ‘stylish’!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija