DuList IN

Legendarni Michael Jordan doplovio i do Dubrovnika

Legendarni Michael Jordan doplovio i do Dubrovnika

Legendarni američki košarkaš Michael Jordan stigao je i u Dubrovnik. Jahta na kojoj sa suprugom Yvette Prieto krstari Jadranom, ovog je petka stigla do grada te se usidrila defora Lokruma.

Inače, bivša NBA zvijezda sa suprugom Yvette Prieto već nekoliko dana uživa na odmoru u Hrvatskoj. Nakon Splita, gdje su izazvali pravu histeriju među obožavateljima, par se na luksuznoj jahti O’Pari otisnuo na krstarenje Jadranom. Posjetili su Skradin i NP Krka, a potom su se iz Šibenika zaputili prema Hvaru.
Konačno su ovog petka stigli i do našeg grada odakle će se zrakoplovom vratiti u Ameriku.

Jordan se smatra najboljim košarkašem svih vremena. U svojoj dugogodišnjoj devetnaestogodišnjoj NBA karijeri ostvario je mnoge uspjehe, a samo igravši za Chicago Bullse osvojio je šest NBA prstena, pet puta proglašavan je najkorisnijim igračem lige te šest puta najkorisnijim igračem NBA finala. Poznato je kako je četrnaesterostruki NBA All-Star, te je jedanaest puta biran u All-NBA momčad kad je proglašen obrambenim igračem godine. U Kuću slavnih ušao je 2009. godine.

Sa 16 godina mlađom Kubankom Yvette Prieto, manekenkom i modelom, u braku je od 2013. godine i imaju sedmogodišnje blizanke Ysabel i Victoriju. S prvom suprugom Jordan ima troje djece. Yvette je kao manekenka radila za američkog dizajnera Alexandera Wanga. Sudjelovala je i u dokumentarcu “Cuba: An Island Apart”.

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist