Županija

ODLIČNA PROMOCIJA Ekipa popularnog časopisa ‘Le Figaro’ stiže u našu županiju

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji će od 1. do 7. lipnja 2021. boraviti novinarka Sarah Chevalley i nagrađivani fotograf Eric Martin iz prestižnog francuskog magazina ‘Le Figaro’, javljaju iz županijskog TZ-a.

U fokusu ovog putovanja su Elafitski otoci, tradicija, povijest, visokokvalitetni smještaj i gastronomija. Bogati sedmodnevni program obuhvatiti će obilazak otoka Šipana, Lopuda, Koločepa, sv. Andrije i Dakse. Program će završiti u Dubrovniku, gdje će imati organiziran obilazak Grada, Lokruma, zidina, posjet žičari s pogledom na Elafitske otoke koji su u fokusu ovog članka.

Magazin Le Figaro izlazi u 370.000 kopija i ima 1.300.000 čitatelja u Francuskoj i zemljama Beneluksa. Ovako kvalitetan članak od 10 stranica o Elafitskim otocima i Dubrovniku biti će izvrsna prilika za potaknuti turiste iz Francuske i zemalja Beneluksa za posjet Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

Pročitajte još

Lasić: Komunalna naknada plaća se svugdje u svijetu pa i na područjima uz zračne luke

Dulist

Zlatna Petrunjela Pavić kod načelnika Nardellija

Dulist

Otvorena druga međunarodna znanstvena konferencija Naše more 2021.

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija