Politika

Laburisti još ne znaju koga će podržati!

Iako je danas trebalo biti poznato hoće li se dubrovačko Gradsko vijeće na nadolazećoj sjednici u subotu uspjeti konstituirati odgovor na to pitanje čini se javnost će čekati ipak 'pet do'.

Naime, u sadašnjoj konstelaciji snaga ni lijeva ni desna koalicija ne može sastaviti većinu ni izabrati predsjednika vijeća bez potpore Hrvatskih laburista ili liste Srđ je Grad, a dok su Srđevci cijelu kampanju izgradili na tome da neće koalirati s nikim, a Laburisti su se trebali danas oglasiti priopćenjem o tome koga će podržati na čelo Gradskog vijeća. No, do toga ipak još neće doći rekla nam je gradska vijećnica Laburista Dolores Lujić.

-Laburisti nisu definirali konačan stav kojeg kandidata će podržati na sjednici u subotu – rekla nam je Lujić te dodala kako će se najvjerojatnije oglasiti priopćenjem u četvrtak.

Pročitajte još

Raguž za loše brojke prošlogodišnje sezone optužio županijski Stožer

Andrea Falkoni Račić

KAD ĆE DEKLARACIJA? Gradonačelnik: Od prvog dana se protivim izgradnji nove prometnice preko Omble

Ako ne bude žalbi, radovi na Lapadskoj obali mogli bi početi sredinom veljače

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija