Politika

Kujundžić: Kalmeta i Šuica, pa to je katastrofa

“Budimo objektivni, s većinom ljudi koji su sada izabrani u vodstva naših ogranaka, HDZ će doživjeti slom na lokalnim izborima.

Božidar Kalmeta, Dubravka Šuica i ostali, pa to je katastrofa. Koga oni mogu pobijediti? Zato na Tomici (Tomislavu Karamarku op.a) leži velika odgovornost, do kraja godine mora organizirati izbore u HDZ-u od baze do vrha i to na način da članovi sami izaberu predsjednike od temeljnih ogranaka do predsjednika stranke” – rekao je Milan Kujundžić za Glas Slavonije.

Kujundžić drži kako novi predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko ima moralnu obvezu raspisati nove izbore i to već do kraja 2012. godine.

„Jedino ako održi svoje obećanje i demokratizira stranku, zauzet će pozitivno mjesto u hrvatskoj povijesti. Ja ću se, naravno, opet kandidirati za predsjednika HDZ-a i na idućim izborima sigurno pobjeđujem. Budite uvjereni da neću potrošiti ovaj kapital od 860 glasova, koliko su mi dali u drugom krugu, nema šanse da se pasiviziram. A nakon što dođem na čelo HDZ-a, pobijedit ću i na parlamentarnim izborima s mojom političkom platformom jer to je platforma hrvatskog naroda“ – istaknuo je Kujundžić za Glas Slavonije.

Pročitajte još

Umjetna inteligencija prekopirala Vlahušića!? Evo odgovora o najvažnijim pitanjima za Dubrovnik

Dulist

VLAHUŠIĆ ‘Dubrovnik ima ograničene razvojne mogućnosti dok u cijelosti ne bude upravljao morem od Belvedera do Elafita’

Dulist

Cossiga posmrtno proglašen počasnim građaninom, Trostmannu nagrada za životno djelo

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija