Politika

Kujundžić: Kalmeta i Šuica, pa to je katastrofa

Kujundžić: Kalmeta i Šuica, pa to je katastrofa

“Budimo objektivni, s većinom ljudi koji su sada izabrani u vodstva naših ogranaka, HDZ će doživjeti slom na lokalnim izborima.

Božidar Kalmeta, Dubravka Šuica i ostali, pa to je katastrofa. Koga oni mogu pobijediti? Zato na Tomici (Tomislavu Karamarku op.a) leži velika odgovornost, do kraja godine mora organizirati izbore u HDZ-u od baze do vrha i to na način da članovi sami izaberu predsjednike od temeljnih ogranaka do predsjednika stranke” – rekao je Milan Kujundžić za Glas Slavonije.

Kujundžić drži kako novi predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko ima moralnu obvezu raspisati nove izbore i to već do kraja 2012. godine.

„Jedino ako održi svoje obećanje i demokratizira stranku, zauzet će pozitivno mjesto u hrvatskoj povijesti. Ja ću se, naravno, opet kandidirati za predsjednika HDZ-a i na idućim izborima sigurno pobjeđujem. Budite uvjereni da neću potrošiti ovaj kapital od 860 glasova, koliko su mi dali u drugom krugu, nema šanse da se pasiviziram. A nakon što dođem na čelo HDZ-a, pobijedit ću i na parlamentarnim izborima s mojom političkom platformom jer to je platforma hrvatskog naroda“ – istaknuo je Kujundžić za Glas Slavonije.

Pročitajte još

[IZBORI 2024.] RIKI MILUN, KANDIDAT DOMOVINSKOG POKRETA ‘Građani prvi put imaju za koga glasati’

Dulist

[IZBORNI PODCAST] Božo Petrov u kampanju ‘ubacio’ svog avatara, ali i poručio: Imamo ogromni problem ovisnosti o kocki među mladima

Dulist

Domovinski pokret: ‘Boli odlazak svakog mladog čovjeka i obitelji iz Hrvatske’

Dulist