DuList IN

KROZ BLAGDANE SA STILOM Od šljokica do smaragdne boje!

blagdani odjeca moda00

Badnje je jutro, novogodišnje… A vi i dalje ne znate što odjenuti?

Zasigurno ste se često našle u ovakvoj situaciji kad ste stavljene pred ‘zid’, odnosno pred ormarom zvanim ‘Što iskombinirati, jednostavno, ali opet primjetno… I što već nisam nosila’. Sve je moguće! A kako bismo vam barem malo pomogli u donošenju odluke za vaše blagdanske kombinacije, odlučili smo s vama podijeliti nekoliko prijedloga koje možete provjeriti u idućim recima.

Baršun i šljokice
Kada pomislimo na blagdanske kombinacije često nam na pamet padnu šljokice i baršun. Šljokice su kroz blagdansko vrijeme zadržale epitet popularnosti, a zasigurno svaka od vas ima nešto šljokičasto pa bilo to i – sjenilo. Kako ne biste pretjerale, odaberite barem jedan odjevni predmet sa
šljokicama, od uskih ‘pencil’ haljina, hlača… A ostalo prepustite mašti. Baršun je na popularizaciji dobio tek zadnjih nekoliko godina, i iako se mislilo kako ćemo ga brzo ‘otpepati’ iz naših ormara, on se i dalje ‘čvrsto drži’. Tako danas brojne ‘it’ djevojke na svošljokicama, od uskih ‘pencil’ haljina, jim Instagram profilima dijele fotografije na kojima nose baršunasta odijela. Nemojte zaboraviti na šljokičaste i baršunaste cipelice!

Crno, metalik, crveno… I smaragdno
Svake godine u modnom se svijetu stavi naglasak na neku boju. Tako je za iduću godinu za kraljicu boje izabrana velvet boja. No, u božićnom se i novogodišnjem vremenu uvijek izdvajaju standardne boje – crna i crvena, a svoje je mjesto pronašla i smaragadno zelena koja je postala ‘it’ boja sezone. Ako želite začiniti vašu kombinaciju predlažemo – metalik boju. Ali… Sve vam je na volju!

Modni dodaci
Kad promislite kako i na koji način biste mogli upotpuniti svoju kombinaciju, najbolje je provjeriti kutijicu s nakitom. U posljednje su vrijeme svoje mjesto pod suncem dobile viseće naušnice, a pogotovo one koje imaju okrugli ‘pufasti’ kraj. Ukoliko vam je bijela košulja ipak preobična, dodajte – mašnicu koja se zbog svoje popularnosti može pronaći na svakom kantunu.
Ipak, od svega navedenog, predlažemo najbolju kombinaciju. Navucite pozitivu, ogrnite se dobrotom i sve to ukrasite – osmijehom.

Foto: Polyvore

Pročitajte još

[FOTO] PLESNI STUDIO LAZARETI Sjajni rezultati na natjecanju u Mostaru!

Dulist

SJAJNI REZULTATI NA DRŽAVNOM PRVENSTVU Župske mažoretke Lara i Katarina osvojile zlato!

Dulist

[FOTO] NEDJELJNI ĐIR Tko je sve iskoristio lijep dan?

Dulist