DuList PROMO

KRIPTO VIJESTI Najnovija kretanja na tržištu

KRIPTO VIJESTI Najnovija kretanja na tržištu

Nedavna kretanja na tržištu kriptovaluta naglašavaju njegovu dinamičnu prirodu i stalnu evoluciju. U nastavku smo uz pomoć Kripto cijene saznali najnovije vijesti o tome kako se Bitcoin popeo na najvišu razinu svih vremena i kako Binanceova ažuriranja utječu na XRP trgovce.

Kako kripto tržište nastavlja sazrijevati, svi koji se bave kriptovalutama moraju biti informirani i prilagoditi se ovim brzim promjenama za optimalno donošenje odluka.

Bitcoin je dosegao novu najveću vrijednost svih vremena, premašivši 70 000 dolara po prvi put u povijesti

Bitcoin (BTC) je premašio svoju vrijednost nakratko prekinuvši svoju fazu konsolidacije i dosegnuvši najvišu vrijednost svih vremena od 70.000 dolara. Tržišna kapitalizacija Bitcoina dosegnula je 1,3 bilijuna dolara, pokazujući njegov kontinuirani uzlazni zamah. Početkom ožujka, Bitcoin je doživio uzlazni trend od 2 posto, što ga je potaknulo da prvi put probije granicu od 70.000 dolara.

Kriptovaluta je prethodno dosegla 69.300 dolara, što ukazuje na rastuću snagu njezine uzlazne putanje. Međutim, granica od 69.000 dolara pokazala se kao ogromna razina otpora, što dovodi do povećane volatilnosti nakon što se probije.

Uspjeh promptnih Bitcoin fondova kojima se trguje na burzi (ETF-ovi) u kratkom razdoblju od dva mjeseca ojačao je povjerenje ulagača i stvorio očekivanje budućeg porasta cijene.

Budući da se ulagači klade na dugoročne izglede Bitcoina, čini se kako je samo pitanje vremena prije nego što će kriptovaluta prevladati svoju trenutnu razinu otpora i nastaviti svoju uzlaznu putanju. Ovo pozitivno raspoloženje pruža povoljnu pozadinu za potencijalni proboj Bitcoina.

Važno Binance ažuriranje koje je utjecalo na XRP trgovce

Binance je spreman uvesti trgovanje XRP/USDT opcijama do kraja tjedna, s ciljem poboljšanja iskustva trgovanja s konkurentnim cijenama.

Tvrtka je također prilagodila svoje ponude obustavom povlačenja Solana, uklanjanjem nekoliko altcoina i dodavanjem novih sredstava u Binance Loans.

Vodeća mjenjačnica kriptovaluta nastavlja implementirati izmjene i dopune na svojoj platformi kako bi poboljšala iskustvo trgovanja korisnika.

Prema nedavnoj najavi, Binance će lansirati XRP/USDT opcije na Binance Options RFQ 11. ožujka.

RFQ je kratica za “Request for Quote” i omogućuje korisnicima da zatraže ponude opcija od OTC Trading Deska tvrtke. Korisnici će sada moći iskoristiti likvidnost institucionalne razine Options RFQ-a i dovršiti trgovanje velikim valutama na šalteru po konkurentnijim cijenama i bez naknada.

Cijena XRP-a pokazala je malu ili nikakvu volatilnost nakon objave, “lebdeći” na približno istim razinama uočenim 7. ožujka. Trenutno vrijedi oko 0,63 dolara (prema podacima CoinGecka), što je porast od 6% na ljestvici od 7 dana.

Ranije ovog tjedna, Binance je privremeno obustavio Solana (SOL) povlačenja zbog povećanog obujma transakcija na mreži. Očekuje se kako će usluga biti ponovno uspostavljena 9. ožujka.

Druge nedavne najave koje dolaze s burze uključuju uklanjanje popularnog novčića Monero (XMR) i tri druga altcoina – Aragon (ANT), Multichain (MULTI) i Vai (VAI).

S druge strane, dodao je Filecoin (FIL), NEAR Protocol (NEAR), Stellar (XLM), EOS (EOS), Injective (INJ) i Alien Worlds (TLM) kao novu imovinu za posuđivanje na Binance Loans.

Ukoliko želite još real time vijesti o kriptovalutama, slobodno pogledajte stranicu Kripto cijene gdje ćete, između ostalog, pronaći i ažurirane cijene kriptovaluta.

Pročitajte još

Poznati solarni brend MS2 Energo otvara ured, dostupne su i subvencije

Dulist

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist