Aktualno

Kreće izgradnja!

Atlant poslovni centar

Tvrtka Atlantska plovidba u ponedjeljak je odabrala glavnog izvođača radova gradnje nove poslovno – stambene zgrade ispred gruškog bazena.

Riječ je o splitskoj tvrtci Tromont d.o.o., s kojom je Atlantska plovidba nakon provedenog natječaja, izvršene analize svih pristiglih ponuda te odabira najpovoljnije, potpisala Ugovor o građenju poslovnog centra.

Inače, uz glavnog izvođača Tromont radove će u pojedinim fazama, izvijestili su iz Atlantske plovidbe, izvoditi još i zagrebačke tvrtke Geotehnika Inženjering d.o.o. i Kamgrad do.o.o  na temelju Sporazuma o poslovnoj suradnji koji su sklopili s Tromontom.

Time je Atlantska plovidba, prema riječima predsjednika Uprave Pera Kulaša, od ponedjeljka krenula u realizaciju projekta izgradnje poslovno – stambene zgrade. Na terenu se već rade prve pripreme, a s prvim 'pravim' radovima krenut će se do kraja tjedna.
 

Iznad tlocrtne površini Atlant poslovnog centra od oko tri tisuće metara četvornih sagradit će se prizemlje i pet katova, a ispod zemlje grade se tri podrumske etaže s oko 230 parkirnih mjesta
 

– Vrijednost ukupne investicije je 26 milijuna eura, a završetak planirane gradnje predviđen je za kraj 2013. godine – rekao je Kulaš nakon potpisivanja Ugovora o s glavnim izvođačem radova.

Više pročitajte u novom broju duLista koji je već sutra, 26. listopada na svim kioscima.

Pročitajte još

OTVORENO PISMO SVEUČILIŠTU Ivo Lučić: Znanost bez etike otvara širom prostor šarlatanima i teorijama zavjere

Dulist

PROČEŠLJALI SMO POSLOVANJE DUBROVAČKE TVORNICE Najam ‘donio’ TUP-u u 2020. skoro 4 milijuna kuna

Dulist

NA ‘FESTIVALU SLOBODE’ PUŠTALI GUNDULIĆEVU ‘HIMNU’ Franković: Koje licemjerstvo. Znaju li da sloboda nosi odgovornost?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija