DuList PROMO

Kozmetički brandovi Phyto i Lierac u ljekarni Farmacia

Kozmetički brandovi Phyto i Lierac u ljekarni Farmacia

Zahvaljujući lancu ljekarna Farmacia i njihovoj najnovijoj poslovnici, otvorenoj u Sub Cityju Dubrovnik, stanovnicima Dubrovnika i okolice sada su dostupni i prestižni francuski kozmetički brandovi Phyto i Lierac.

Phyto se već godinama strastveno bavi istraživanjem kose, u svojim laboratorijima i s brojnim znanstvenim suradnicima. Danas se, u Phyto linijama za njegu kose, koristi gotovo 500 aktivnih sastojaka. Sastojci se biraju ovisno o potrebama različitih tipova kose i nude specifična rješenja za svaki tip kose i za svaki problem, od dnevne njege preko problema slabe kose do peruti. Djelotvornost Phyto proizvoda dokazana je brojnim kliničkim testovima i svjedočanstvima korisnika širom svijeta.

Svejedno imate li samo dvije minute na dan ili dovoljno vremena za bogat njegujući tretman kose, Phyto linija proizvoda ima rješenje za svaku potrebu vaše kose i zna sve što je potrebno za njenu ljepotu.

Kreme, serumi, ulja, dubinske maske, proizvodi za oblikovanje, svi ti proizvodi uvest će vas u svijet njege u kojem će kosa uživati – od baršunaste teksture proizvoda do visoko učinkovitih formula za trenutni učinak, već nakon prve upotrebe.

Lieracovi proizvodi za njegu prava su oda ljepoti žene. Potekla iz vrhunske tehnologije koja je znala iskoristiti bogatstvo aktivnih biljnih tvari, dermokozmetika Lierac nudi paletu visokoučinkovitih proizvoda koji svakoj ženi, neovisno o tipu kože i dobi, daju jedinstven osjećaj luksuza, glamura i dermokozmetički odgovor koji traži.

Nadahnuti najnovijim znanstvenim dostignućima, Lierac high-tech anti-age proizvodi, sa svojim teksturama i decentnim mirisom, nude odgovor na potrebe kože u svakoj dobi, a savršen primjer za to je i zaštitno lice Lierac Magnificence linije – neodoljiva Ines Sastre, slavna španjolska glumica s francuskom adresom.

Lierac laboratoriji osnovani su sad već davne 1975. Zahvaljujući brzo prepoznatoj kvaliteti, u samo nekoliko godina postigli su svjetski uspjeh. Znanstveno dokazana učinkovitost u kombinaciji s francuskim šarmom svaki od njihovih proizvoda pretvara u užitak za sva osjetila.

Proizvode Lierac i Phyto možete naći u specijaliziranoj prodavaonici Farmacia, shopping centar Sub City Dubrovnik (Šetalište dr. Franja Tuđmana 2A, Mlini). Za sve dodatne informacije nazovite 020 641 906/ 020 641 907 ili posjetite Facebook stranicu Moja Farmacia.

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist