DuList INDuList PROMO

Farmacijina 76. specijalizirana prodavaonica

Farmacijina 76. specijalizirana prodavaonica

Najjužnija Farmacia, i to 76. po redu otvorena je 3.rujna u Sub City Dubrovnik, Župa Dubrovačka.

Farmacia se ističe ne samo znanjem iskusnih magistra, koje su vam svakodnevno na usluzi, već i specijaliziranim savjetovalištima: Nutricionističko, Fitoaromaterapijsko i Sportsko savjetovalište konstantno rješavaju brojne probleme i tegobe koje nas prate u svakodnevnom životu. Osim toga, Farmacia nudi odlične Farmacia natura čajeve i med domaće proizvodnje, u brojnim varijantama i okusima. Raspitajte se!

O specijaliziranoj prodavaonici
Specijalizirana prodavaonica lijekovima i medicinskim proizvodima nudi veliki izbor dodataka prehrani, vitamina i minerala, biljnih pripravaka, eteričnih ulja, čajeva i lokalnih pripravaka, kao što su masti i losioni. Razlikuje se od klasične ljekarne jer se u njoj ne mogu preuzeti i kupiti lijekovi propisani liječničkim receptom.

Za sve Vaše manje zdravstvene poteškoće za koje nije potrebna intervencija liječnika, rado ćemo Vas savjetovati o samoliječenju. Podijelite s nama brigu oko nepoznatih simptoma, nuspojava, uključite nas u izbor dermokozmetike, vitaminskih suplemenata, biljnih lijekova, prehrane za Vaše dijete, ortopedskih pomagala i obuće, medicinskih aparata i svega što Vam je potrebno.

Prilikom izbora medicinskih pomagala dobit ćete stručni savjet i uputu kako pravilno postupati da biste dobili točne rezultate, primjerice pri mjerenju tlaka ili glukoze u krvi.

Organizirane su besplatne promocije proizvoda iz asortimana dodataka prehrani i dermokozmetike, što Vam omogućuje da se bolje upoznate s našim asortimanom.

Svakako posjetite novu Farmaciu, mlad i ambiciozan tim vas očekuje!

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist