DuList IN

Korčulanka Matea oduševila žiri Masterchefa, Dubrovkinja Jelica podbacila u kuhanju

Korčulanka Matea oduševila žiri Masterchefa, Dubrovkinja Jelica podbacila u kuhanju

Korčulanka Matea Alduk briljirala je u večerašnjoj epizodi Masterchefa. Za prolazak se uspjela izboriti i dubrovačka profesorica klavira Jelica Boto, koja je ‘za dlaku’ izbjegla stres test. Naime, kandidate je u Masterchef kuhinji čekao izazov iz kutije iznenađenja na temu ‘studentski život’.

-Danas sam si odlučila zadati manje zadataka, pa da ispadnu bolje nego da radim više stvari, pa da ispadnu loše, otkrila je Korčulanka Matea svoju taktiku dok je kuhala. Po isteku 50 minuta, Stjepan, Damir i Melkior su prozvali one za koje smatraju da su najbolji i one koje smatraju da su lošiji. Prvo su prozvali Maju, potom Luku, a među najboljima se našla i Matea.

-Definitivno najljepše servirano i prezentirano. Gledamo te, smirena si, fokusirana si i to lijepo izgleda, rekao joj je Stjepan. Kad su probali Damir je rekao da će joj dati komentar, te uzeo tanjur u ruke i nastavio jesti. Matea i Maja izabrane su kao kandidatkinje s najboljim tanjurima.
-Vi ste najbolje skuhale, bile ste svoje, a nijanse su presudile, rekao im je Melkior. Damir je istaknuo da je njemu Matein tanjur ipak za nijansu bio bolji.

Među najlošijim jelima prozvani su Anita, Luka Marin te Dubrovkinja Jelica koja je napravila tart od kozica i kaže da je očekivala da će je prozvati među najlošijima. Potom su kao najlošiji prozvani još Emina, Marko i Tihomir. Emina i Jelica prozvane su za najgora jela, no lošije je ipak bilo Eminino jelo zbog čega ide u stres test.

Više pročitajte ovdje. 

Izvor: Nova TV

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović