DuList IN

Korčulanka Matea Alduk nije se uspjela plasirati u finale MasterChefa

Korčulanka Matea Alduk nije se uspjela plasirati u finale MasterChefa

Matea Alduk nije se uspjela plasirati u finale MasterChefa, a nakon eliminacije je za DNEVNIK.HR podijelila svoje dojmove iz showa i otkrila kakvi su joj planovi za dalje.

Za početak je otkrila što smatra da je presudilo njezinu ispadanju iz showa na korak do finala, a zatim možda ii titule MasterChefa, prenosi Showbuzz.

-Vrlo jednostavno, presudilo mi je to što sam najlošije kuhala u tom izazovu. Jednostavno nije bio moj dan, vjerojatno sam bila umorna, koncentracija je popustila i to je rezultiralo slabom izvedbom – iskrena je Matea.

Priznaje i da joj je bilo dosta stresno.

-Ja sam osoba koja uvijek teži tome da ispuni ono što se očekuje od mene tako da bih rekla da sam osjećala poprilično veliki presing u svakome novome izazovu zbog toga što sam tijekom natjecanja pokazala da mogu i znam dosta – kaže.

-U MasterChefu je bilo svakakvih momenta, predivnih i onih malo manje, ali sad kad su se dojmovi malo slegli, u glavi su mi ostali samo oni dobri trenutci s kolegama, odnosno prijateljima tako da ne bih ništa mijenjala. Pamtit ću druženja uz kuhanje i naše filozofiranje oko namirnica i recepata i zezanciju naravno, a uvijek mi je bilo teško kad bi neko meni blizak ispao iz natjecanja, ali igra je takva pa bi se pomirila s time i nastavila dalje – govori Matea.

U show se nema namjeru ponovno prijaviti, a evo i zašto.

-Mislim da ne bi bilo fer prema ostalim kandidatima jer ipak sam prošla cijelu MasterChef avanturu i sad već znam kako stvari funkcioniraju u MC kuhinji i što točno žiri očekuje od kandidata – smatra.

Osim što je stekla novo iskustvo, u showu je puno toga i naučila i odlazi uzdignute glave.

 

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist