DuList IN

KOJI JE VAMA NAJBOLJI? Dubrovnik u konkurenciji za ‘Najljepši Advent u Hrvatskoj’

KOJI JE VAMA NAJBOLJI? Dubrovnik u konkurenciji za 'Najljepši Advent u Hrvatskoj'

Započeo je izbor za Najljepši Advent u Hrvatskoj u kojem sudjeluje 51 grad i 18 općina, a među kojima je i ove godine Dubrovnik.

Fotografije advenata malih, srednjih, velikih gradova i općina objavljenje su na Facebook stranici Gradonačelnik.hr gdje zainteresirana javnost može ‘lajkati’ favorite i tako pomoći u borbi za titulu najljepšeg hrvatskog adventa po izboru Facebook publike. Pobjednici u navedene četiri kategorije bit će proglašeni 5. siječnja 2023. godine.

Za priznanje najljepšeg adventa ove će godine Dubrovniku konkurirati Osijek, Bjelovar, Čakovec, Karlovac, Koprivnica, Požega, Pula, Rijeka, Samobor, Šibenik, Varaždin, Velika Gorica, Virovitica, Vukovar i Zadar, gradovi s preko 35 tisuća stanovnika i ujedno sjedišta županija.

Ovaj projekt u organizaciji portala Gradonačelnik.hr i pod pokroviteljstvom Ministarstvo turizma i sporta ima za cilj potaknuti i angažirati građane da se uključe u prepoznavanje adventskih destinacija diljem Hrvatske u pogledu uređenosti, kreativnosti, oblikovanja inovativnih turističkih proizvoda i uvođenja novih zabavnih sadržaja tijekom blagdanskog razdoblja.

-Stoga Vas pozivamo da se uključite te lajkom podržite naš Grad i lokalnu zajednicu koja je uložila značajan trud kako bi stanovnicima i posjetiteljima uljepšala blagdanske dane i osigurala što svečanije i veselije ozračje – navode iz Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist