DuList IN

KOJI JE VAMA NAJBOLJI? Dubrovnik u konkurenciji za ‘Najljepši Advent u Hrvatskoj’

Započeo je izbor za Najljepši Advent u Hrvatskoj u kojem sudjeluje 51 grad i 18 općina, a među kojima je i ove godine Dubrovnik.

Fotografije advenata malih, srednjih, velikih gradova i općina objavljenje su na Facebook stranici Gradonačelnik.hr gdje zainteresirana javnost može ‘lajkati’ favorite i tako pomoći u borbi za titulu najljepšeg hrvatskog adventa po izboru Facebook publike. Pobjednici u navedene četiri kategorije bit će proglašeni 5. siječnja 2023. godine.

Za priznanje najljepšeg adventa ove će godine Dubrovniku konkurirati Osijek, Bjelovar, Čakovec, Karlovac, Koprivnica, Požega, Pula, Rijeka, Samobor, Šibenik, Varaždin, Velika Gorica, Virovitica, Vukovar i Zadar, gradovi s preko 35 tisuća stanovnika i ujedno sjedišta županija.

Ovaj projekt u organizaciji portala Gradonačelnik.hr i pod pokroviteljstvom Ministarstvo turizma i sporta ima za cilj potaknuti i angažirati građane da se uključe u prepoznavanje adventskih destinacija diljem Hrvatske u pogledu uređenosti, kreativnosti, oblikovanja inovativnih turističkih proizvoda i uvođenja novih zabavnih sadržaja tijekom blagdanskog razdoblja.

-Stoga Vas pozivamo da se uključite te lajkom podržite naš Grad i lokalnu zajednicu koja je uložila značajan trud kako bi stanovnicima i posjetiteljima uljepšala blagdanske dane i osigurala što svečanije i veselije ozračje – navode iz Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

VEČERA ZA PET Keti Ćorvila ‘pretekla’ Dubravka, ali što je to ‘radničko jelo’?

Dulist

[FOTOGALERIJA/VIDEO] Koncert radija KAJ uz brojne izvođače, poslušajte kako zvuče popevke!

KRENULA VEČERA ZA PET ‘PO NAŠKI’ Dubravko Bautović dobio četiri osmice, atmosfera odlična, jela baš i ne!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija