DuList IN

Korčulanin Petar Šegedin večeras u polufinalu Superstara!

Petar Segedin 2

Večeras od 20.15 sati na RTL-u gledatelji će doznati imena četvero finalista RTL-ova glazbenog spektakla ‘Superstar’ koji će se boriti za pobjedu i fantastičnu nagradu od 50.000 eura. Za ulazak u finale natječe se i Korčulanin Petar Šegedin.

Gledateljima se smiješi još jedna sjajna emisija uživo, ovaj put zvjezdano polufinale u kojem će nastupiti najboljih osam natjecatelja i pokušati dati sve od sebe jer za čak četvero od njih ova glazbena avantura večeras završava, a četvero će nakon emisije nositi laskavu titulu finalista ‘Superstara’!

Petar Šegedin, Mia Ribić, Andrea Jelonjić, Hana Ivković, Vanessa Kralj, Ivan Vidović Eyevan, Dino Miklaužić i Toni Peruško – svi oni već su pregršt puta dokazali da su svojim glasom, emocijom i karizmom na pozornici zaslužili svoje mjesto u polufinalu, no sad kad je pobjeda sve bliže, raste i uzbuđenje, a svatko od njih se s njim nosi na svoj način.

I ovaj tjedan obilježili su vokalni treninzi, učenje koreografije, brojne probe i odabiri stajlinga, a osam polufinalista jedva čeka zasjati pred žirijem i užarenom publikom u studiju, ali i gledateljima koji kroje njihovu glazbenu sudbinu u showu. Baš kao i dosad, svoj stručni sud i emotivne komentare ponovno će im dodijeliti Severina, Tonči, Nika i Filip, no finaliste odabiru isključivo gledatelji svojim glasovima.

 

Pročitajte još

Jelena Perčin i Ante Gelo zajedno plove na ‘Oliveru’ prema Korčuli

Dulist

Rekorderka vrijedna 127 milijuna dolara uplovila u Gruž!

Dulist

KALAMOTA BEACH HOUSE Noć G Chelo oduševila glazbenim hitovima i vrhunskom hranom