Aktualno

KONTRADIKTORNE IZJAVE Roditelji mališana Dječjeg vrtića Kono traže hitan sastanak s gradonačelnikom

Roditelji djece koja pohađaju Dječji vrtić Kono traže hitan sastanak s gradonačelnikom Matom Frankovićem i ravnateljicom Dječjih vrtića Dubrovnik Franicom Lasić. Sve zbog, kako navode u otvorenom pismu, loše komunikacije i iznošenja kontradiktornih činjenica čelnih osoba u izjavama za medije.
Izvodjili su nekoliko izjava koje su čuli iz medija, a koje su za njih u najmanju ruku zabrinjavajuće:
1. Franica Lasić u prilogu emitiranom 19. 9. 2023. na Libertas televiziji izjavljuje kako se problem vlage otkrio u ljeto 2022. godine, a da nas je kao roditelje o tome obavijestila 13. 9. 2023. jer je čekala da to obavi uživo – Zar nas zaista u više od godinu dana nije imala kad obavijestiti?
2. Paula Pikunić Vugdelija, pročelnica UO za izgradnju i upravljanje projektima u istom prilogu izjavljuje da će radovi u DOC-u završiti ‘negdje u jedanaestom mjesecu’ – Nama je rečeno kako ugovor o najmu u sadašnjem prostoru traje do kraja listopada pa se pitamo gdje će boraviti naša djeca dok radovi ne budu gotovi, a najam istekne?
3. 20. 9. 2023. na Radio Dubrovniku gospodin Franković izjavljuje da je od nas tražen privremeni premještaj u DOC dok se ne uredi prostor koji momentalno koriste radio amateri – Za ovo prvi put čujemo, na roditeljskom sastanku nije bilo nikakvih naznaka se vrtić planira vratiti na ovo područje, rado bismo o ovoj opciji više čuli.
-Ističemo kako smo se mailom u kojem tražimo pomoć 18. 9. obratili Kotaru Pile-Kono, ravnateljici Lasić, Upravnom vijeću Vrtića te Gradu Dubrovnik, UO za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo i do sad nam nitko nije odgovorio niti da je mail zaprimio. Upravo zbog ovakve loše komunikacije i iznošenja kontradiktornih činjenica zahtijevamo hitan sastanak s gradonačelnikom Matom Fraknovićem i ravnateljicom Franicom Lasić – poručuju roditelji.

Pročitajte još

‘Dosje Jarak’ u novoj epizodi obrađuje svirepo ubojstvo Ivane Hodak!

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] KORNELIJA GLAVOČIĆ BROWN Kako je dijete Lapada završilo u Coloradu?!

Ivana Mijić Vulinović

Promet ulicama Miljenka Bratoša i Ivana Zajca zatvoren za sva vozila

Dulist