Aktualno

Konferencija za medije zbog akcije “Šetač”

Konferencija za medije zbog akcije "Šetač"

 Danas će se u 16 sati održati konferencija za medije povodom jučerašnje akcije „Šetač“. U akciji je uhićeno više osoba u Hrvatskoj, Republici Srpskoj, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Srbiji.

U Dubrovniku su uhićeni Murat Škaljić i Damir Šetka, dok je Ajlin Ahmić, poznati ultimate fight borac, uhićen u BiH.

U cijeloj Hrvatskoj je na području više području više policijskih uprava (PU dubrovačko-neretvanske, PU splitsko-dalmatinske i PU zagrebačke) uhićeno više osoba zbog postojanja osnova sumnje da su sudjelovali u organizaciji i krijumčarenju većih količina opojne droge.

Ovo višemjesečno kriminalističko istraživanje provodilo se u suradnji sa Upravom kriminalističke policije MUP-a Republike Srpske, Upravom policije MUP-a Crne Gore, Službom za borbu protiv organiziranog kriminala MUP-a Srbije, Tužilaštvom Bosne i Hercegovine, Tužilaštvom Crne Gore, Specijalnim tužiteljstvom Srbije i SELEC-om ( Centar policije i carine za Jugoistočnu Europu u Bukureštu ).

Policija je osumnjičene predala pritvorskom nadzorniku, a Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta policija je podnijela kaznenu prijavu protiv 15 osoba.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] VERONIKA KARAČ Dubrovnik će uvijek biti dio mene

Nora Di Leo

MISA VEČERE GOSPODNJE ‘Isusov život je sažet u glagolu ljubiti’

Dulist