Zanimljivosti

Konavoska vina i folklor u Cavtatu

Udruga vinara Konavala i Turistička zajednica općine Konavle priređuju u petak 6. srpnja sa početkom u 21,00 sati na ljetnoj pozornici na cavtatskoj rivi Večer konavoskih vina i folklora.

Radi se o prvoj priredbi ovakve vrste u Cavtatu, kojom se želi predstaviti turistima i posjetiteljima kvalitetnu produkciju konavoskih vina sa ciljem promocije poticanja njihove potrošnje na lokalnom turističkom tržištu.

U umjetničkom dijelu programa nastupit će folklorna skupina KUD-a Čilipi i klapa Čilipi. Na prvoj Večeri konavoskih vina i folklora turisti i posjetitelji imat će priliku kušati vina slijedećih konavoskih vinara: OPG Nikša Bratoš, Bratoš Vina d.o.o., Crvik vinogradi i vinarija d.o.o., Dubrovački podrumi d.d., OPG Klaić vinski podrum, OPG Monika OPG Ivo Butijer, OPG Božo Šiša, OPG Luka Letunić i OPG Luka Trković.

Pročitajte još

Ekipa 14 slova osvojila League of Legends turnir

Dulist

BOGAT I RAZNOLIK PROGRAM Završio je deseti Festival znanosti

Dulist

T POD DEMO Dubrovački tim osmislio uređaj za čišćenje mora

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija