Zanimljivosti

Konavoska večer u Zagrebu

konavoska vecer zg (4)

Održana je Konavoska večer u Zagrebu, na kojoj su osim poduzetnika u ruralnom turizmu Konavala sudjelovali i zagrebački Konavljani, prijatelji i partneri Agroturizma Konavle – organizatora događanja, kao i predstavnici brojnih medija. Prisustvovalo je više od 150 uzvanika.

Javnosti je prezentirana bogata ponuda konavoskih vina, čime je nakon Austrije, Istre, Baranje, te Virovitice i u glavnom gradu Hrvatske nastavljena prezentacija konavoskih vinara povodom blagdana Sv. Martina.  
Također, najavljena je manifestacija Mirisi Božića u Konavlima, te je poslužena i zelena menestra, koju su pripremili Niko Đivanović i Ivo Dobrašin, članovi ekipe Komostre iz Ljute.
Potporu Agroturizmu Konavle svojom nazočnošću izrazili su predsjednik Saborskog obora za turizam Goran Beus Richembergh, zamjenik direktora HTZ-a Milo Sršen, izaslanik zagrebačkog gradonačelnika Boško Lozica, promotorica Mirisa Božića Jelena Perčin, kao i druge poznate osobe iz javnog života.
Osim njih, na večeri je sudjelovala i Tereza Kesovija, koja je za ovu prigodu prekinula rehabilitaciju u Selcu, te održala jednosatni nastup.
Cilj svih aktivnosti Agroturizma Konavle je pozicioniranje Konavala, uz Istru i Baranju, kao destinacije izvrsnosti u ruralnom turizmu.  
 

Pročitajte još

NA ŠIPANU Treća međunarodna radionica o očuvanju kulturne i prirodne baštine

Dulist

[FOTO] ‘BLUE STEM’ Znanstvenici Instituta Ruđer Bošković podučavali osnovnoškolce

Dulist

Zagrebačka banka uvodi veliku novost za građane

Dulist