DuList IN

KOLUMBIJSKI SUPERSTAR Maluma s prelijepom djevojkom Hrvaticom uživa u gradu

KOLUMBIJSKI SUPERSTAR Maluma s prelijepom djevojkom Hrvaticom uživa u gradu

Planetarno poznati kolumbijski pop i reggaeton pjevač Juan Luis Londono Arias, poznatiji po umjetničkom imenu Maluma, ovih dana uživa u Dubrovniku.

Zgodni 24-godišnji Maluma, za kojim ludi ženski dio svijeta, u grad nije došao sam, već sa svojom dvije godine starijom djevojkom Natalijom Barulich te njenom majkom i bratom.

Prelijepa Natalia, inače bivša balerina i po zanimanju manekenka i DJ-ica rođena u Kaliforniji, po ocu je Hrvatica, koji je u sedamdesetim godinama prošlog stoljeća odselio u SAD te tamo upoznao Natalijinu majku Kubanku. ‘Ja sam dijelom Hrvatica’, i sama je priznala atraktivna brineta u komentaru jedne fotografije iz Dubrovnika.

Sudeći po njihovim objavama na društvenim mrežama, a samo Malumu prati preko 53 milijuna obožavatelja, baš uživaju u našem gradu. Odsjeli su u Excelsioru, večerali u Nautici, a ‘partijali’ u Revelinu. Maluma je baš u jednoj objavi iz Revelina poručio: ‘Se vale divertirse’, odnosno ‘Vrijedi se zabaviti’.

Inače, Maluma je godinama od medija krio svoju privatnost, ali se u studenom prošle godine pojavio na jednoj gala večeri Eve Longorie u Meksiku baš u društvu lijepe Natalie. Nju je, pak, upoznao na snimanju videospota za pjesmu ‘Felices Los 4’, u kojem je Natalia predstavila sve svoje čari i očito zavela Kolumbijca.

-Odlično nam je skupa, zabavljamo se, volimo se i podupiremo. To su temelji. Najbitnija stvar. Sad hodamo i volimo što imamo. Sviđa mi se njeno društvo, a ona me podupire i voli – izjavio je jednom prilikom o vezi s Nataliom Maluma.

Podsjetimo, Maluma iza sebe ima tek tri izdana albuma, ali i niz hitova, suradnji i dueta sa svjetski poznatim zvijezdama Shakirom (‘Chantaje’), Rickyjem Martinom (‘Vente Pa’ Ca’), Marcom Anthonyjem (salsa verzija ‘Felices Los 4’), Jasnomo Darulom, Timbalandom, Prince Royceom, Nicky Jamom, J Balvinom, Farrukom, Wisinom, Daddy Yankeejem… Jedan je od najslušanijih izvođača na Youtubeu.

Upravo je najfreškiji objavljen singl ‘Clandestino’, koji osvaja svjetske glazbene ljestvice, drugi duet sa sunarodnjakinjom Shakirom nakon hita ‘Chantaje’, koja ima preko 2,2 milijarde ‘hitova’ na Youtubeu i osvojila je Billboard ljestvicu ‘Latin Records’.

Maluma neće još dugo biti u Dubrovniku, jer ga već 2. kolovoza čeka nastavak svjetske turneje koncertom u peruanskoj prijestolnici Limi.

Foto: Instagram

Pročitajte još

[FOTO] Sjajni uspjesi dubrovačkih plesača na natjecanju u Splitu

Dulist

IVANA MAROVIĆ IZ TAJLANDA ‘Jela sam škorpione, a otrovala se piletinom’

Dulist

[FOTO] UNIDU BookClub – inicijativa koja obogaćuje studentski život Dubrovnika

Nora Di Leo