Sport

[FOTO/VIDEO] Kokoti prvi put osvojili Divlju ligu, njihov Mladen Miloslavić zvijezda finala u Portu

[FOTO/VIDEO] Kokoti prvi put osvojili Divlju ligu, njihov Mladen Miloslavić zvijezda finala u Portu

Povijesnu titulu Divlje lige osvojila je ove nedjelje u Portu ekipa Kokota. Upravo su oni prvi put osvojili naslov Prvenstva dubrovačkih kupališta u vaterpolu, u njegovom 37. izdanju pobijedivši u finalu ekipu FUN H2O Mlini rezultatom 7:4. Kokoti su se prvi put našli u finalu, a FUN H2O Mlini peti put te su pokušali osigurati i treći naslov, ali im nije pošlo za rukom. Kokoti su tako postali 18. ime na na popisu pobjednika Divlje lige.

Prva četvrtina završila je s izjednačenjem 1:1, a u drugoj četvrtini Ivo Brailo zabio je za 2:2 za Kokote. Uskoro je ‘pao’ i treći gol za Kokote kojeg je zabio Vicko Kisić. Na 4:1 Kokote je poveo Jure Čučka. Odmah po otvorenju treće četvrtine Nikola Crnčević smanjio je prednost Kokota golom za 4:2 za FUN H2O Mlini. Vrlo brzo Ivica Duždević povisio je opet rezultat na 5:2 za Kokote, a Nikša Matušić uzvratio je s trećim pogotkom za FUN H2O Mlini za 5:3. Uslijedilo je uskoro i 6:3 za Kokote pogotkom Pava Čučke. Za 7:3 za Kokote gol je dao Ivo Brailo. Antonio Sentić u četvrtoj četvrtini postiže četvrti pogodak za FUN H2O Mlini za rezultat 7:4. Nevjerojatan je bio golman Kokota Mladen Miloslavić koji je sa svojih 10. obrana bio prava zvijezda finala u Portu.

Za Fun H20 Mlini igrali su: Nikola Burđelez, Maro Martić, Maro Dabelić, Hrvoje Herceg, Antonio Sentić, Mihael Crnčević, Maroje Mišić, Stjepan Desin, Nikola Grbić, Mato Miloslavić, Luka Špetić, Nikola Crnčević, Ivo Vlašić, Vedran Kuzman.

Za Kokote su nastupili Mladen Miloslavić, Luka Kolić, Maro Gigović, Nikša Matušić, Cvijeto Radović, Ivica Duždević, Jure Čučka, Ivan Srijemsi, Vicko Kisić, Paulo Čulić, Toni Monković, Ivo Brailo, Pavo Čučka i Vlaho Krkić.

 

Pročitajte još

Košarkaši Dubrovnika Pjević i Pavlović pozvani u mlađu reprezentaciju

Dulist

POLUFINALE SUPERSPORT HMNL-A Square protiv Olmissuma

Dulist

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist