Politika

KOALICIJA SDP i HSS ‘ruku pod ruku’ na kotarske izbore

Na predstojećim će kotarskim izborima zajedno izaći SDP i HSS, istaknuli su danas predstavnici stranaka na konferenciji za medije.

Predsjednik dubrovačkog SDP-a Jadran Barač na predstavljanju je zajedničke liste kandidata istaknuo kako smatraju kako su ovi izbori bili ‘zanemareni od strane gradske vlasti i političara’.

– I to zbog stava kako na tim izborima stalno pobjeđuje HDZ. Takav pristup želimo mijenjati. Zato smo se potrudili kako bismo s koalicijskim partnerom ponudili valjane kandidate u sklopu svih kotareva, osim gradskog kotara Komolac – rekao je i dodao kako ‘stanovnici gradskih četvrti znaju koji su problemi prisutni i kako ih treba riješiti’.

‘Zašto nismo išli sami? Nema nas dovoljno, treba popuniti listu’, iznio je Vido Bogdanović, predsjednik gradske organizacije HSS-a, kao razlog zašto su se ove dvije stranke ujedinile. Istaknuo je kako su ‘svjesno, pošteno i otvorenog srca’ ušli u ovu koaliciju. Smatra Bogdanović i kako su ovim ‘malim činom’ spremni na suradnju.

– Zajednicom se pokušava upravljati na previše razina. Voli se reći kako je ovo komunalna priča. Ja vam ne vjerujem u komunalne priče. Politike i političari se razlikuju u odnosu prema problemima i životnim vrijednostima, ali i vizijama – poručio je Bogdanović i zapitao se koliko će stvarno naši građani osjetiti neki boljitak nakon ovih izbora?

mp

Pročitajte još

VLAHUŠIĆ OŠTRO Prije će deva kroz iglene uši, nego što će se napraviti Arena Lapad

Dulist

Andro Vlahušić: ‘Lex Vlahušić’ projekti ove su godine proračunu donijeli 120 milijuna kuna

Dulist

Objavljeni privremeni neslužbeni rezultati za Gradski kotar Lapad!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija