Politika

KOALICIJA SDP i HSS ‘ruku pod ruku’ na kotarske izbore

KOALICIJA SDP i HSS 'ruku pod ruku' na kotarske izbore

Na predstojećim će kotarskim izborima zajedno izaći SDP i HSS, istaknuli su danas predstavnici stranaka na konferenciji za medije.

Predsjednik dubrovačkog SDP-a Jadran Barač na predstavljanju je zajedničke liste kandidata istaknuo kako smatraju kako su ovi izbori bili ‘zanemareni od strane gradske vlasti i političara’.

– I to zbog stava kako na tim izborima stalno pobjeđuje HDZ. Takav pristup želimo mijenjati. Zato smo se potrudili kako bismo s koalicijskim partnerom ponudili valjane kandidate u sklopu svih kotareva, osim gradskog kotara Komolac – rekao je i dodao kako ‘stanovnici gradskih četvrti znaju koji su problemi prisutni i kako ih treba riješiti’.

‘Zašto nismo išli sami? Nema nas dovoljno, treba popuniti listu’, iznio je Vido Bogdanović, predsjednik gradske organizacije HSS-a, kao razlog zašto su se ove dvije stranke ujedinile. Istaknuo je kako su ‘svjesno, pošteno i otvorenog srca’ ušli u ovu koaliciju. Smatra Bogdanović i kako su ovim ‘malim činom’ spremni na suradnju.

– Zajednicom se pokušava upravljati na previše razina. Voli se reći kako je ovo komunalna priča. Ja vam ne vjerujem u komunalne priče. Politike i političari se razlikuju u odnosu prema problemima i životnim vrijednostima, ali i vizijama – poručio je Bogdanović i zapitao se koliko će stvarno naši građani osjetiti neki boljitak nakon ovih izbora?

mp

Pročitajte još

Mato Pavličević nosi listu Republike u 10. izbornoj jedinici!

Dulist

CENTAR OBJAVIO KANDIDATE Viktorija Knežević sedma na listi koalicije ‘Rijeke pravde’

Dulist

SDP objavio liste za Sabor, Anita Bonačić Obradović na zadnjem mjestu

Dulist