Aktualno

Kapetanić, Macan, Milinković i Šuljak počasni članovi DPDS-a

Niko Kapetanić, Hrvoje Macan, Božo Milinković i Tomo Šuljak četiri su počasna člana Društva prijatelja dubrovačke starine koja su odabrana na svečanoj sjednici Društva ovog petka. Naime, upravo tom sjednicom ovi vrijedni čuvari baštine obilježavaju 70 godina svog predanog rada. Svu četvoricu novoodabranih počasnih članova veže uloga predsjednika Društva prijatelja dubrovačke starine koju su svojedobno obnašali, a i dugogodišnji su članovi Društva. Niko Kapetanić bio je i tajnikom Društva u nekoliko navrata, Božo Milinković najdulje je aktivan u ovom Društvu, a i Tomo Šuljak s njime dijeli dugogodišnje prisustvo u radu i djelovanju među ‘prijateljima dubrovačke starine’.

-Svi članovi daju dio sebe za Društvo, ali neki članovi daju cijeloga sebe, kontinuirano i dugo vremena. Ovo je jedna prigoda kad tim ljudima možemo reći hvala! Naš Statut predvidio je mogućnost pa smo odlučili predložiti ovih četvero gospara za počasne članove Društva prijatelja dubrovačke starine. Malo vijeće zajednički se složilo o njihovim imenima – istaknuo je predsjednik Društva prijatelja dubrovačke starine Vedran Kosović.

Pročitajte još

Tko je bez struje u utorak i četvrtak?

Dulist

Smanjene cijene dizela i benzina, plavi dizel zamrznut

Dulist

TRODNEVNICA SVETOM MIHAJLU Lapađani se pripremaju za blagdan svoje župe

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija