AktualnoUrednički izbor

PREKRASNA PRIČA IZ SLANOG ‘Vatrogasac Mišo Tepšić tješio je mog sina dok se bojao požara, donio mu je i slikovnicu’

PREKRASNA PRIČA IZ SLANOG 'Vatrogasac Mišo Tepšić tješio je mog sina dok se bojao požara, donio mu je i slikovnicu'

Da su naši vatrogasci ljudi velikog srca, svima je poznato. Ali, priča koju je na naš redakcijski mail poslala gospođa koja inače živi u Belgiji, a ljetuje kod bake u Slanome te je svjedočila sinoćnjoj vatrenoj stihiji, još jednom podsjeća o kakvim se hrabrim ljudima, topla i suosjećajna srca radi.

-Sinoć nas je iznenadio požar, bili smo u prvim kućama do vatrene stihije i bilo nas je dosta strah. Imam troje male djece od pet, devet i 11 godina – počinje svoju priču Christelle, majka malog Noe kojem će jedan vatrogasac ostati u posebnom pamćenju.

-Vatrogasci su pokazali srčanost i hrabrost, a posebno nas je iznenadio mladi vatrogasac iz JVP Dubrovačko primorje Mišo Tepšić koji je tješio mog mlađeg sina. Ovim putem bih mu se htjela zahvaliti. Naši vatrogasci su još jednom pokazali da su heroji!!! Ali uz herojsko srce, noćas su pokazali ono drugo, toplo, ljudsko, veliko… tješeći i hrabreći malog Nou koji se iz Belgije na ljetovanju kod bake u Slanome našao u neposrednom kontaktu s vatrenom stihijom!!! Ali, to nije sve! Ovaj mladi čovjek velikog srca danas je Nou ponovo posjetio i poklonio mu slikovnice i bojanke!!! Ova gesta potvrđuje da još ima nade za ovaj svijet, to je ovaj mladi vatrogasac noćas pokazao… Hvala mladiću, hvala vatrogascima – poručila je Noina mama Christelle.

Foto: Christelle Nieus

Pročitajte još

GOSTOVANJE U HERCEG NOVOM ‘Vidi kako Lokrum pere zube’ pred crnogorskom publikom

Ivana Mijić Vulinović

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist

RASPITALI SMO SE Kad će voda poteći lapadskim fontanama?

Dulist