Politika

KANDIDAT ZA ŽUPANA Roko Tolić predao preko dvije tisuće potpisa podrške

KANDIDAT ZA ŽUPANA Roko Tolić predao preko dvije tisuće potpisa podrške

Nezavisni kandidat za župana Dubrovačko-neretvanske županije Roko Tolić predao je ovog ponedjeljka preko dvije tisuće potpisa podrške za svoju kandidaturu nadležnom izbornom povjerenstvu.

-Izuzetno sam zadovoljan i zahvalan sam stanovnicima Dubrovačko-neretvanske županije koji su u ovako kratkom roku odlučili dati podršku mom izlasku na lokalne izbore. U političkom smisli pred nama je interesantno razdoblje u kojem ćemo nastojati biti s građanima i pokazati da ova županija zaista treba novo lice i promjene – istaknuo je Tolić.

Na novinarski upit je li loša odluka drugih političkih opcija koje još uvijek skupljaju potpise jer im podrška stalno stiže, a već imaju dovoljan broj, Tolić je komentirao kako misli da je to ‘plus’, ali da je puno važnija podrška sugrađana izlazak na izbore.

-Poziva sugrađane da daju svoju podršku kandidatima koji zavrjeđuju njihovu pozornost, za koje misle da će donijeti promjene. Nije gotovo, tek je počelo, slušajte kandidate, gledajte programe – rekao je Tolić.

Na pitanje kakvu izlaznost očekuje s obzirom na situaciju s pandemijom koronavirusa, Tolić je odgovorio kako županija u ovom aktualnom trenutku treba snažne, sposobne ljude i menadžerski pristup te je dodao da je to glavna karakteristika ovih izbora. Naglasio je kako mu je podrška došla iz svih dijelova županije te kako očekuje prolazak u drugi krug.

S Rokom Tolićem na predavanju potpisa bila je i njegova kandidatkinja za zamjenicu Maja Erak.

Pročitajte još

PROFESORICI SE PRIDRUŽIO I PROFESOR Uz Šuicu, i Legaz bi u Europu!

Dulist

RASKOL U MOSTU Marija Selak Raspudić: ‘Miletić se javno ogradio od mene’

Dulist

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist