Politika

KANDIDAT ZA ŽUPANA Roko Tolić predao preko dvije tisuće potpisa podrške

Nezavisni kandidat za župana Dubrovačko-neretvanske županije Roko Tolić predao je ovog ponedjeljka preko dvije tisuće potpisa podrške za svoju kandidaturu nadležnom izbornom povjerenstvu.

-Izuzetno sam zadovoljan i zahvalan sam stanovnicima Dubrovačko-neretvanske županije koji su u ovako kratkom roku odlučili dati podršku mom izlasku na lokalne izbore. U političkom smisli pred nama je interesantno razdoblje u kojem ćemo nastojati biti s građanima i pokazati da ova županija zaista treba novo lice i promjene – istaknuo je Tolić.

Na novinarski upit je li loša odluka drugih političkih opcija koje još uvijek skupljaju potpise jer im podrška stalno stiže, a već imaju dovoljan broj, Tolić je komentirao kako misli da je to ‘plus’, ali da je puno važnija podrška sugrađana izlazak na izbore.

-Poziva sugrađane da daju svoju podršku kandidatima koji zavrjeđuju njihovu pozornost, za koje misle da će donijeti promjene. Nije gotovo, tek je počelo, slušajte kandidate, gledajte programe – rekao je Tolić.

Na pitanje kakvu izlaznost očekuje s obzirom na situaciju s pandemijom koronavirusa, Tolić je odgovorio kako županija u ovom aktualnom trenutku treba snažne, sposobne ljude i menadžerski pristup te je dodao da je to glavna karakteristika ovih izbora. Naglasio je kako mu je podrška došla iz svih dijelova županije te kako očekuje prolazak u drugi krug.

S Rokom Tolićem na predavanju potpisa bila je i njegova kandidatkinja za zamjenicu Maja Erak.

Pročitajte još

‘DOBRO SE NAVEGAVALO UNATOČ KRIZI’ ‘Prošlo’ izvršenje proračuna za 2020.

Dulist

Model javno-privatnog partnerstva za stadion u Lapadu pred vijećnicima do kraja godine

Dulist

‘NE ZNATE KAKO JE NOSIT’ PALETE NA SV. MARIJU’ Ivica Roko tražio da se karićarima dopusti ulazak na Stradun svaki dan do 7.30

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija