Grad

Kamion Čistoće oštetio fasadu OŠ Montovjerna, nema opasnosti za prolaznike

Kamion Čistoće oštetio je dio fasade Osnovne škole Montovjerna, a isto ne predstavlja opasnost za učenike niti prolaznike, javljaju iz Grada Dubrovnika.

Naime, prilikom obavljanja poslova redovitog odvoza otpada, kamion komunalnog društva Čistoća oštetio je dio fasade na pročelju zgrade škole. Istog dana, odmah po prijavi oštećenja, na teren su uzašle sve potrebne službe, uključujući djelatnike tvrtke Texo Molior, izvođača radova na izgradnji nove škole.

Proveden je stručan i detaljan pregled konstrukcije te je utvrđeno da ne postoji opasnost od otpadanja drugih dijelova fasade. Fasadne ploče koje treba promijeniti su naručene u tvornici i iste bi trebale biti isporučene i postavljene na zgradu do kraja siječnja.

Gradska tvrtka Čistoća u suradnji s Osnovnom školom Montovjerna podnijela je prijavu štete osiguravajućem društvu Euroherc, koje je nakon izvršene obrade štete, a odmah po završetku radova, spremno uplatiti tvrtki Texo Molior potreban iznos za sanaciju štete.

Pročitajte još

U Dubrovniku otvorena peta Nacionalna konferencija savjeta mladih

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

ZAKUPCI, JAVITE SE Grad priprema nove mjere za pomoć gospodarstvenicima

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija