DuList IN

KAKVA EKIPA! Zoran pobjednik ‘Večere za 5 na selu’

KAKVA EKIPA! Zoran pobjednik 'Večere za 5 na selu'

Zoran Kosović pobjednik je dubrovačkog tjedna showa ‘Večere za 5 na selu’!

Iako je Karloti Bender priredila ukusnu tradicionalnu večeru zadnjeg dana showa, ukupno je skupila 37 bodova. Zoran joj je dao desetku jer mu je sve bilo odlično, dok su je Priscila, Ivana i Matej ocijenili devetkama. Inače, Zoran i Matej su za svoje večere dobili 40 bodova.

-Zoran je imao fantastičnu večeru i drago mi je da nisam kuhao nakon Zorana – komentirao je Matej kojem je pobjeda ipak promaknula jer su djevojke odlučile da im je Zoran za nijansu bolji.

-Zorane, mislim da sve radiš s ljubavlju – žene, hranu i piće pa tebe biram – rekla je Karloti, a s njom su se složile Priscila i Ivana: ‘Osjetila se ljubav u hrani. Zorane, ti si favorit!’.

KAKVA EKIPA! Zoran pobjednik 'Večere za 5 na selu'

-Malo mi je neugodno jer znam da su svi dali sve od sebe, ali drago mi je što sam pobijedio i što sam sudjelovao u ovoj emisiji. To je jedno bogato iskustvo i upoznao sam ove drage prijatelje. To nisu gosti, nego prijatelji – kazao je pobjednik dubrovačkog tjedna.

Posljednja večera
U petak navečer posljednju večeru u showu ‘Večera za 5 na selu’ u Dubrovniku i okolici pripremala je Karloti.

Karloti je veselo dočekala svoje goste i pripremila im osvježavajući aperitiv, a svi su komentirali kako izgleda vrlo lijepo i opušteno. Potom je Karloti pozvala ekipu na njezinu terasu, gdje je za predjelo poslužila salatu od hobotnice i paštetu od tune.

KAKVA EKIPA! Zoran pobjednik 'Večere za 5 na selu'

-Salata je bila odlična, sve skupa je izvrsno – kazao je Matej, a Zoran je komentirao: Ja sam vrlo kritičan, ali ne bih napravio ništa bolje nego što je ona napravila.

Za glavno jelo domaćica je ponudila pečenu hobotnicu s krumpirom i povrćem iz zemljane posude. Iako jelo nije bilo posebno dekorirano, nitko joj to nije zamjerio jer je okusom bilo ukusno i dobro, a hobotnica mekana.

Karloti je za desert napravila tradicionalnu dubrovačku rozatu koja je bila toliko dobra da je Matej doslovno polizao tanjur: ‘Božanstveno!’.

KAKVA EKIPA! Zoran pobjednik 'Večere za 5 na selu'

 

Pročitajte još

KREATIVNI PRAZNICI U LUŽI Radionica crtanja likova iz crtića na najmlađe!

Dulist

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist

[FOTO] OVO JE BAŠ SUPER Pogledajte kako izgledaju konavoski i župski ‘Čovječe ne ljuti se’

Dulist