DuList IN

KAKO SMO SE ZABAVLJALI? Premijera dokumentarca o noćnom životu Dubrovnika 70-ih i 80-ih

KAKO SMO SE ZABAVLJALI? Premijera dokumentarca o noćnom životu Dubrovnika 70-ih i 80-ih

Nakon velikog uspjeha i iznimne posjećenosti izložbe ‘Kako smo se zabavljali – noćni život i zabave Dubrovnika 70-ih i 80-ih’ otvorene u veljači ove godine, ta izuzetno zanimljiva i bogata tema dobila je svoj nastavak u vidu dokumentarnog filma autorice i kustosice Marijete Radić, a nastalog u produkciji Muzeja crvene povijesti.
-I zato, pozivamo vas na premijeru u petak 15. prosinca u Love Baru u 19:30 u sklopu jubilarnog 10. Dubrovačkog zimskog festivala – poručili su organizatori.
Film je sniman na autentičnim lokacijama nekoć popularnih mjesta za noćne izlaske i zabave u Gradu, a sugovornici i jedni od protagonista tog posebnog vremena Vedran Benić, Nano Vlašić, DJ Vjeverica, Mariza Petrić, Đorđina Saulan, Željko Tutnjević i Boris Njavro podijelili su svoja sjećanja vezana za lude i nezaboravne zabave svoje mladosti, proslave novih godina, zabave u diskotekama i na brojnim taracama dubrovačkih hotela.
Snimatelj je Toni Miletić, a arhivske materijale su prikupili Ivan Lujo i Marijeta Radić.
Film je nastao pod pokroviteljstvom Grada Dubrovnika, Ministarstva kulture i medija te Turističke zajednice Grada Dubrovnika.

Foto: Muzej crvene povijesti

Pročitajte još

U TEATRU Večer mjuzikla s Ines Tričković

Dulist

EKSKLUZIVNO ZA DULIST Ana Rucner će opet pozdraviti ljeto na Srđu, najavljuje najbolji koncert!

Maria Prkut

NAKON OBJAVE SNIMLJENE EMISIJE NA HTV-U MATIJA VUICA PORUČILA KOMENTATORIMA Samo pišite ljudi, ako vas to veseli, a moja tuga je moj štit!

Dulist