Aktualno

Kako pravilno provesti javnu nabavu

Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Dubrovnik organizira jednodnevnu radionicu pod nazivom „Postupanje naručitelja od zaprimanja ponuda o izvršenja ugovora“ ove srijede u hotelu More.

Radionica organizirana u suradnji sa Ministarstvom gospodarstva – Upravom za sustav javne nabave počinje ove srijede u 9:00 i traje 8 nastavnih sati. Namijenjena je prvenstveno osobama s iskustvom u provedbi postupaka javne nabave i sa strane ponuditelja i sa strane naručitelja.
Cilj organizacije radionice je edukacija učesnika u postupcima javne nabave, s naglaskom na najčešće nepravilnosti uočene u praksi i na izmjene Zakona o javnoj nabavi, izvijestila je predsjednica HGK-ŽK Dubrovnik Terezina Orlić.

Obzirom na nedavna poništenja postupaka javne nabave velike vrijednosti, evo prilike da se gradske službe educiraju kako bi u budućnosti izbjegle nepotrebno gubljenje vremena na ponavljanju postupaka.
 
 

Pročitajte još

Državni inspektorat obavio više od 110 nadzora, najviše kazni ide pekarama!

Mia Njavro Banić

[FOTO/VIDEO] Operne dive poklonile Dubrovčanima predivnu glazbenu večer

Dulist

Riječki nadbiskup Mate Uzinić dobitnik priznanja Udruge za vjersku slobodu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija