Aktualno

Gdje su Prijatelji trošili novce?

Društvo prijatelja dubrovačke strine uputilo je dopis medijima s listom obavljenih radova na spomenicima kulture u zadnje dvije godine.

Točnije u 2010. i 2011. godini, ali su troškovi, koji se odnose i na radove i na projektnu dokumentaciju, raščlanjeni po jedinicama lokalne samouprave. Od ukupnog iznosa nešto većeg od 31 milijun kuna, skoro 18 milijuna kuna (57,80 posto)utrošeno je na spomenike na području Grada Dubrovnika.

Na Ston je otišao iznos od oko 7,9 milijuna kuna (25,48 posto), a konavoskim spomenicima otišao je iznos od oko 4 milijuna kuna (13,12 posto). Za radove na spomenicima kulture na području Općine Dubrovačko primorje utrošen je u zadnje dvije godine iznos od oko 821 tisuću kuna, a najmanje novca utrošeno je na području Župe dubrovačke gdje je potrošeno nešto manje od 300 tisuća kuna.

Svi iznosi su bez PDV-a, a kako je istaknuto u napomeni troškova, oko 72 posto utrošenog iznosa podmireno je iz prihoda od ulaznica na gradske zidine u 2010. i 2011., a ostatak iz prenesenog viška iz prethodnog razdoblja te dijelom od prihoda od zakupa prostora i kamata.
Detalje pogledajte u prilogu. 

Pročitajte još

SUKOB INTERESA Evo zbog čega direktorica Sanitata Klaudija Barčot mora platiti kaznu od 4 tisuće kuna

Dulist

Udruga Rina Mašera poziva na humanitarni koncert Stijepa Gleđa Markosa

Dulist

FESTA U OČIMA ŠKOLARACA Primorci, Župljani i Konavljani na panou, pod budnim okom Parca

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija