Aktualno

Kako ćemo obilježiti Dan Europe

Kako ćemo obilježiti Dan Europe

Sutrašnji Dan Europe obilježit će se brojnim programima tijekom jutra po Gradu, a nastavak u subotnje poslijepodne donosi zabavu za najmlađe uz Vrtuljak i večernji rock koncert u parku u Pilama.

 
Organizatori programa su Europski dom Dubrovnik, Dubrovačko – neretvanska županija, Grad Dubrovnik, Sveučilište u Dubrovniku i Slovensko kulturno društvo „Lipa“ iz Dubrovnika.
 

PROGRAM:
9. svibnja
10.00-13.00: informativni štand ispred Palače Sponza
10.00-16.00: Dan otvorenih vrata EU-Info centra Europskog doma Dubrovnik u prizemlju Narodne knjižnice u Ulici od Puča
11.00-12.00: Zabavni program ispred crkve sv. Vlaha s proglašenjem najljepših panoa s prikazima 27 sadašnjih i RH kao budućom članicom EU te EU u cjelini. Panoe su izradili učenici osnovnih škola s područja Grada Dubrovnika, Gimnazije Dubrovnik i Privatne gimnazije. Panoi su povodom Dana Europe postavljeni u izloge trgovina na Stradunu i u Ulici od Puča. Od 11. do 18. svibnja panoi će biti izloženi u EU-Info centru Europskog doma Dubrovnik. U programu sudjeluju djeca iz Dječjeg vrtića Pile, mažoretkinje i plesna skupina OŠ Mokošica te učenici Umjetničke škole Luke Sorkočevića.
14.00-15.30 velika vijećnica Grada Dubrovnika: predstavljanje mogućnosti zapošljavanja u institucijama Europske unije / vrste poslova, termini natječaja, testovi
 
12. svibnja
17,00 sati, park u Pilama- Klub Vrtuljak/ glazbeno-scenski program za djecu
 
20,00 sati, park u Pilama- Koncert za mlade 2, u organizaciji DNŽ i Savjeta mladih DNŽ
 

 
 

Pročitajte još

Vodovod rješava alternativnu opskrbu Grada vodom

Dulist

OPREZNO POD DUBOM! Mnogi i dalje ignoriraju novu prometnu regulaciju

Dulist

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist