Aktualno

Kad vas od provalije štiti tek bodljikava žica

odron zid ulica silvija strahimira kranjcevica 180913(5)

Stanovnici ulice Silvija Strahimira Kranjčevića ogorčeni su na nemarne gradske službe.

Naime, redakcija duLista primila je poziv zabrinute sugrađanke koja nas je pozvala u pomoć nakon bezuspješnih pokušaja s nadležnim službama.

-Pogledajte ovo. Pa je li treba da se neko dijete posklizne i padne dolje – pita se ogorčena Dubrovkinja pokazujući nam zid koji se doslovce odvalio.
Kako nam je rekla već danima pokušava dobiti nekoga tko bi sanirao štetu, no bez uspjeha.

Naime, prilikom posljednjeg velikog pljuska voda i bujica koja zbog loše odvodnje nastane u toj ulici učinili su svoje, i cijeli zid pao je na parcelu koja se nalazi između Tommyja i zgrade Remize. Situacija je tim gora kada se pogleda ispod kolnika gdje se nazire potkop zemlje zbog kojeg već vire i cijevi od vode, a pitanje je vremena kada će put doslovce propasti pod nogama. Da bi stvar bila gora, s vanjske strane zida, odnosno unutarnje strane parcele s kojom graniči, nalazi se i bodljkava žica koja je de facto jedino 'osiguranje' od pada nekoliko metara na betonske blokove.

Igrom slučaja u vrijeme kada nam je gospođa pokazivala propali zid pokraj nas prošao je komunalni redar koji je vidjevši fotoaparat nehajno prošao dalje gledajući lijevo i desno. Je li izašao na teren po pozivu gospođe koja je i nas zvala nije poznato, no štetu je sigurno vidio. Hoće li što napraviti po tom pitanju, ostaje tek za vidjeti.
 

Pročitajte još

Pčele – veliki mali čuvari prirode, putujuća izložba Tehničkog muzeja Nikola Tesla

Dulist

[FOTO] LIMENKE, PLASTIKA, STAKLENA AMBALAŽA Vrijedni ronioci očistili podmorje u Portu

Dulist

OBAVIJEST IZ ELEKTROJUGA Tko je bez struje u ponedjeljak, utorak i srijedu?

Dulist