Sport

Jugovi mlađi juniori prvaci Hrvatske!

Jugovi mlađi juniori prvaci Hrvatske!

VK Jug CO ima nove prvake Hrvatske. Riječ je o mlađim juniorima koji su se ove nedjelje okrunili titulom prvaka Hrvatske nakon što su sa 6:0 svladali splitski Jadran.

Kao i tijekom cijelog turnira, Jugaši su pokazali da su kvalitetom za koplje bolji od ostalih momčadi u ovoj kategoriji, uključujući i splitski Jadran što konačan rezultat finala samo potvrđuje. Ne primiti niti jedan pogodak u finalnoj utakmici svakako je raritet i dokaz fantastične obrane kroz cijeli turnir.

Kapetan Roberto Radić s tri postignuta gola bio je najbolji strijelac u finalu, a ujedno je i najbolji strijelac turnira sa 16 postignutih golova, dok su Zvonimir Perić, Patrik Kolak i Zvonimir Miloglav po jednom slali loptu u mrežu Splićana. Ivan Jurišić skupio je devet obrana.

Prvaci Hrvatske za 2019. godinu su: Ivan Jurišić, Maro Šimunović, Maro Banić, Roberto Radić, Nikola Ljepava, Zvonimir Perić, Hrvoje Zvono, Matej Miloglav, Patrik Kolak, Antonio Zadro, Josip Tolja, Ivan Kisić, Leo Gojan, Luka Bjelopera i Nedjeljko Ljuban. Trener: Miho Bobić, pomoćni trener: Maro Balić.

VK Jug CO

Pročitajte još

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist