Sport

PROGLAŠENI POBJEDNICI Mladi tenisači se zasladili nagradama

PROGLAŠENI POBJEDNICI Mladi tenisači se zasladili nagradama

Pobjednici u svim kategorijama teniskog turnira Sv. Vlaho 2019. družili su se uz pizzu i tombulu ove nedjelje u prostorima TK Dubrovnik.

– Želim vam dobrodošlicu u klub, ovo je već šesta godina da smo u programu svetog Vlaha i da održavamo ovu tradiciju i držat ćemo turnire dok god nam budete dolazili – dodjelu nagrada je otvorio predsjednik TK Dubrovnik Zoran Grbić, uz zahvale svim prisutnima.

U kategoriji za tenis školu mlađih prijavilo se čak 97 sudionika, među kojima je prvo mjesto pripalo Nikol Rilović iz TK Dubrovnik, drugo Anamariji Barišić iz TK Župa dubrovačka, dok su treće dijelili Selin Donertas iz TK Ragusa i Matej Buriniz TK Župa dubrovačka.

Od natjecatelja u skupini do 10 godina slavio je Vlaho Petković, a druga je bila Petra Svetac, oboje iz TK Dubrovnik. Najbolji u skupini do 12 godina bio je Ante Katičić, a drugo mjesto je osvojila Lora Ćosić. Prvo mjesto u kategoriji 14+ pripalo je Marku Baničeviću, dok je druga bila Nikolina Vučić. Iz tenis škole stariji najboljim se pokazao Toni Boro, dok je Lukša Hezonja osvojio drugo mjesto.

Ipak, najvažnije je sudjelovati pa je tako nagradu za fair play osvojila Ruža Marić.

Nakon dodjele pehara i medalja, uslijedila je tombula za sve natjecatelje, uz bogate nagrade, kao što su dresovi Juga, poklon bonovi frizerskih salona, privatni treninzi u klubu, čokolade, stalci za mobitele i mnogo više. U glavnu nagradu bila je uključena i torta koju je pripremio Sunset Beach, gdje su neki osvojili i večeru. Poznata dubrovačka tenisačica Ana Konjuh koja se trenutno oporavlja od operacije lakta za nagrade je priložila i simbolične poklone u obliku znojnica, kapica i vestica.

Pročitajte još

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist