Sport

PROBLEMI S DESNIM LAKTOM Ana Konjuh opet operirana, oporavak će biti dug i spor

PROBLEMI S DESNIM LAKTOM Ana Konjuh opet operirana, oporavak će biti dug i spor

Dubrovačka tenisačica Ana Konjuh ponovno je operirala desni lakat, s kojim ima probleme zadnjih nekoliko godina. O tome je svoje prijatelje i fanove obavijestila na Facebooku, istaknuvši kako će oporavak biti dug i spor.

-Kao što većina vas zna zadnjih nekoliko godina imam problema sa svojim desnim laktom, nakon tri zahvata, mjeseci ne igranja, temeljitih priprema, probala sam sve što sam mogla da igram tenis bez boli, ali očito nije bilo dovoljno – napisala je Ana na Facebooku i dodala kako su par mečeva, koje je odigrala ove godine, bili podnošljivi, ali se nažalost bol prije nekoliko dana ponovno pojavila.

-Nakon puno razmišljanja i pregleda odlučila sam se za zadnju opciju, a to je zahvat rekonstrukcije ulnarnog kolateralnog ligamenta. Oporavak će biti dug i spor, ne znamo kada ću se moći vratiti igranju, većina toga će ovisiti kako će lakat reagirati nakon par mjeseci rehabilitacije i kada bude opet pod stresom. Hvala svima na podršci i jedva se čekam vratiti na teren ponovno – istaknula je mlada dubrovačka tenisačica Ana Konjuh.
A mi joj, baš kao i brojni drugi koji su joj na Facebooku izrazili podršku, želimo da joj se želja za povratkom što prije ispuni.

Foto: Facebook/Ana Konjuh

Pročitajte još

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist