DuList IN

Josipa Čulina ex Rimac popila piće u Gradu sa suprugom

PXL 020224 109455885
02.02.2024., Dubrovnik - Josipa Rimac u Dubrovniku na picu s prijateljem.

Josipa Čulina ex Rimac sa suprugom Josipom Pleslićem uživala je na suncu u Dubrovniku, piše Večernji.

Bivša gradonačelnica grada Knina nije skidala sunčane naočale, a prema fotografijama se čini da se par na Stradunu odlično zabavio.

Čulina se udala u lipnju prošle godine za svoga dečka Josipa Pleslića. Ranije je finalizirala razvod od bivšeg supruga Danijela s kojim ima kćer Katju, a u travnju 2023. je opet počela koristiti svoje djevojačko prezime. Njezin drugi suprug je rodom s Murtera i živi u Zagrebu. Bio je direktor Narodnog radija prije nego što je počeo raditi za ruski Zabrežnjev koji je vlasnik brodske Rafinerije nafte, a zatim je krenuo u privatni biznis, pisao je Imperijal. Nakon provođenja istrage protiv bivše gradonačelnice Knina i bivše državne tajnice i on je završio u pritvoru.

Naime, istražitelji su zabilježili da je o pronalasku prislušnog uređaja u svojoj bubi razgovarala s najmanje dvije osobe, Tonćijem Matasom, nekadašnjim šefom zadarskog Centra SOA-e, te sa svojim tada prijateljem, poduzetnikom Josipom Pleslićem. Nakon izlaska iz pritvora Pleslić je počeo razvijati i biznis i odnos s Josipom Rimac. Prethodno je bio poznat po bliskom odnosu s TV voditeljicom Doris Pinčić, još dok su oboje radili na radiju. Josipa Čulina je prije tri godine završila u Remetincu jer je bila osumnjičena za korupciju i aferu Vjetroelektrane.

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Pročitajte još

UDRUGA MLADIH ORLANDO SLAVI 25 GODINA U srijedu i četvrtak pravi rock spektakli

Dulist

Antonio Lujak producent i glumac u filmu u kojem glumi i Eric Roberts

Dulist

U MLINIMA Storytelling event ‘Priče iz ljetnikovca – umijeće preživljavanja’

Dulist