Aktualno

JOŠ JEDAN SLUČAJ Izlila se kanalizacija na Komardi

JOŠ JEDAN SLUČAJ Izlila se kanalizacija na Komardi

Neugodan smrad širio se danas Komardom zbog još jednog izlijevanja kanalizacije. Ne samo što ta, sve češća gradska pojava, može ozbiljno ugroziti zdravlje sugrađana, već stvara i veliki problem za turističku sezonu. Ovaj put izlijevanje kanalizacije stvorio je problem obližnjem ugostiteljskom objektu. 

– Užasan se smrad širi ovim područjem zbog izlijevanja kanalizacije. Mi zbog toga imamo veliki problem jer gosti ne mogu zbog toga sjediti na taraci – rekli su Kruno i Ivan, djelatnici ugostiteljskog objekta na Komardi i dodali kako ovo nije prvi put da imaju ovakvu ‘smrdljivu’ situaciju.

– Problem traje skoro dva, tri tjedna… Voda izbija, sve smrdi i očito je kanal začepljen. Ne mora padati kiša, jednostavno voda izbija. Kako su nam objasnili, radi o kolektoru koji prikuplja cijelu jednu gradsku mrežu… Nema direktne veze s nama, ali zasigurno je kako zbog blizine mi zapravo imamo veliki problem zbog smrada – kazali su djelatnici dodavši kako su problem trebali prijaviti Gradu i to su napravili, odmah nakon prvog izlijevanja.

– S njima smo stupili u kontakt i rekli su nam kako će sutra izaći na teren, što se iskreno nadamo. Oni su i danas dolazili to provjeriti i nešto napraviti, ali nisu mogli ništa. Navodno treba sutra (u četvrtak) doći netko iz Splita – rekao nam je jedan od djelatnika.

Pročitajte još

Kakvo nas ljeto očekuje?

Dulist

ZBOG RADOVA Dio ulica danas bez vode, na snazi i privremena prometna regulacija

Dulist

Dubrovačke balerine na međunarodnom natjecanju postigle izvrsne rezultate

Dulist