Grad

JEROSIMIĆ LEGAZU ‘Dubrovački zalasci sunca’ nemaju poslovni odnos s iznamljivačima skutera

JEROSIMIĆ LEGAZU 'Dubrovački zalasci sunca' nemaju poslovni odnos s iznamljivačima skutera

Direktor tvrtke Dubrovački zalasci sunca Siniša Jerosimić reagirao je na istup Igora Legaza u ime udruge Divlja liga vaterpolo, a vezano za zaštitni konop u uvali Sumratin. 

Evo što je napisao.

-Cijenjeni g. Legaz, prije svega želim Vam naglasiti kako sam upoznat s Vašom dugogodišnjom brigom oko dubrovačkih kupališta, te zaštite prava kupača, kako naših sugrađana, tako i svih posjetitelja. Vaš predan rad i upornost uvijek su davali hvale vrijedne rezultate u očuvanju reda i zakona u lokalnoj zajednici, a Vi ste oduvijek uživali simpatije stanovnika Grada.

Među tim simpatizerima sam svakako i ja, novi vlasnik tvrtke Dubrovački zalasci sunca koja je koncesionar jedne od najljepših plaža u Dubrovniku, lapadskog kupališta Sumratin.

Od preuzimanja koncesije sam otvoren za sva pitanja i prijedloge vezane za plažu Sumratin, do sada me nažalost niste niti jednom kontaktirali.

Vaš prijedlog iz medija da se konop produlji do zida ville Wolff sam odmah uvažio te sam dana 12. kolovoza angažirao gospodina Antuna Perušinu da o trošku tvrtke Dubrovački zalasci sunca isti da produljiti. Pozivam Vas da me ubuduće za svaki prijedlog kontaktirate osobno, mailom ili telefonom, budući sam uvijek otvoren za sve dobronamjerne prijedloge.

Obraćam Vam se vezano za Vaše medijske istupe u zadnjih nekoliko dana pod naslovom “Hitno zaštitite kupače i produljite konop na Sumratinu!” i nažalost utvrđujem da raspolažete s nepotpunim i netočnim informacijama za djelatnost “iznajmljivanje skutera”.

Želim se osvrnuti na Vaš poziv Lučkoj kapetaniji Dubrovnik, Odjelu inspekcijskog nadzora i Poreznoj upravi o pregledavanju poslovnih knjiga moje tvrtke, a naročito za srpanj i kolovoz da se provjeri “(čime) je “pokrivena” unosna (za Sumratin zabranjena) djelatnost “iznajmljivanja skutera”. Sa žaljenjem moram utvrditi, g. Legaz, kako raspolažete s netočnim informacijama, budući da tvrtka “Dubrovački zalasci sunca” nema nikakav poslovni odnos s iznamljivačima skutera kajaka i pedalina koji su tamo zatečeni mojim dolaskom. Prema informacijama koje sam ja dobio, navedene djelatnosti se na istoj lokaciji odvijaju zadnjih 4-5 godina, tako da mi nije jasno zbog čega Vi tek sada reagirate.

I za kraj želio bih napomenuti kako Vaša izjava kojom pokušavate javno neosnovano i neistinito ukazati na zabranjene djelatnosti od strane društva Dubrovački zalasci sunca d.o.o., što predstavlja neistinite i neprovjerene činjenične radnje, a kojima se škodi časti i ugledu istog društva, slijedom čega će društvo, u nastavku takvog postupanja, svoju zaštitu svakako ostvarivati u za to predviđenim sudskim (kaznenim i građanskim) postupcima.

Tvrtka Dubrovački zalasci sunca je ozbiljna tvrtka koja je trenutno u pregovorima s renomiranim investitorima i financijskim institucijama, a u svrhu realizacije projekta u predviđenim i propisanim zakonskim rokovima, kako bi plaža Sumratin ponudom i sadržajima bila jedna od najljepših na Jadranu – napisao je Siniša Jerosimić.

 

Pročitajte još

SVEUČILIŠTE U DUBROVNIKU Priča o europskim izborima na kampusu

Dulist

Otvaranje ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru nastavlja se idući tjedan

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist