DuList IN

Jelica ispala iz MasterChefa: ‘Ponosna sam, napravila sam najbolje što sam mogla!’

Jelica ispala iz MasterChefa: 'Ponosna sam, napravila sam najbolje što sam mogla!'

Dubrovačka profesorica klavira Jelica Boto napustila je MasterChef. Jelo protkano poviješću, kako ga je najavio žiri MasterChefa, Jelici nije donijelo sreću. S njom su se za ostanak u showu na stres testu natjecali Tihomir Krklec, Luka Piasevoli i Ivana Ivić. Četiri natjecatelja chefovima su morali donijeti repliku jela kojeg je pripremio Melkior.

-Ovo se jelo prenosi s koljena na koljeno. Ima mnogo varijacija, pokušaja varijacija, skakanja s teme na temu, ali bit jela je tu, i nesumnjivo je remek djelo kulinarstva, opisao je Stjepan stake Wellington.

Iako su se natjecatelji u stres testu pripremili za pomoć, kandidati su čuli od žirija da nemaju pomoći s galerije jer će im pomagači biti sami chefovi. Prema pravilu koje im je izložio žiri – svatko svog mentora može pozvati na samo pet minuta tijekom kuhanja. Dok su kandidati iz stres testa, poslije kuhanja čekali rezultate ocjenjivanja, ekipa s galerije bila je slobodna i bez stresa uživala u vili. Nakon što su probali sva jela, žiri se složio da su jela različita samo u nijansama i da će samo one presuditi tko napušta natjecanje.

-Iako je jelo imalo grešaka, napravila si dosad svoj najbolji tanjur. Ali problem je konkurencija. Ove godine konkurencija je strašna – rekao je Stjepan Jelici, a Melkior nastavio – Nedostajao je okus jedne namirnice. Okus gljiva. Jelice, to je bilo kod tebe. Falio je okus gljiva. Nažalost, ti nas danas napuštaš.

Jelica, koja bila puna pozitivne energije kada je ušla u kuhinju, nije s ništa manje energije izašla iz nje unatoč ovom porazu:

-Ponosna sam, napravila sam najbolje što sam mogla. Došla sam u top 17. MasterChef mi je donio još tri osobe s kojima znam da ću biti povezana cijeli život. Navijam za njih tri da što duže ostanu ovdje. Nadam se da će ove godine pobijediti žena i da će to biti jedna od mojih cimerica, zaključila je Jelica. Više pročitajte ovdje. 

Izvor: Nova TV

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist