DuList IN

Jelena Perčin o životu nakon raspada braka

Jelena Perčin o životu nakon raspada braka

Lijepa glumica i zanosna plesačica popularnog showa „Ples sa zvijezdama“

Jelena Perčin proživljava jedno od najtežih životnih razdoblja – razvod trogodišnjeg braka s Kristijanom Babićem. O tvrdnji da je razvod, nakon gubitka drage osobe, najbolnije i najstresnije iskustvo za čovjeka, za Večernji list je ispričala:

– Slažem se s tim. Nosim se sa situacijom kako kada i od dana do dana. U tu odluku nismo ušli naglo. Imali smo faze. Sada smo se razdvojili, u tijeku je faza razmatranja jer razvod je odluka koju se ne može donijeti preko noći. Barem ne ja. Nas veže jedno biće za koje oboje odgovaramo cijeli život i Lotina sudbina je uvjetovana svim mojim i našim postupcima. To je golema odgovornost i odluka koja traži osobno preispitivanje 24 sata dnevno. Ali vidjet ćemo…

Jelena i Kristijan prodali su zajednički stan, pa ona s kćeri živi sama, a takav život, priznaje, ima čak i svojih prednosti:
– Ja sam tip žene koja voli biti sama. Nikada nisam imala osjećaj da moram imati vezu i muškarca uz sebe. Uživam u svojoj samoći. Bole te neke druge stvari, a ne to što si sam. Obožavam biti kod kuće, volim kuhati i igrati se s Lotom. Imamo lijep suživot i odličnu komunikaciju, i to me puni.

Lotu, kaže Jelena, još ne zbunjuje ta novonastala obiteljska situacija.

– Kristijanov je posao i inače bio takav da je ona više vremena provodila sa mnom. Oni se viđaju svaki dan. A kada je dovede k meni, Kristijan ostane i na ručku i na večeri, mi nismo presjekli odnos. Što se tiče Lote, i dalje funkcioniramo kao obitelj i ne postavljamo stvari po principu “sada je tvoj dio dana”. I tako će uvijek biti – ističe. A na pitanje je li, kada su muškarci posrijedi, iz razvoda nešto naučila, ta odvažna žena, koja se prepušta osjećajima, simpatično zaključuje:

– Ne mogu reći da sam nešto naučila. Kod mene općenito prevladava srce, i to je zeznuto. Bila sam na razgovoru kod jednog svećenika koji mi je rekao: Znate, osjećaji su divni. Osjećaji su Božji dar, ali osjećaji nisu istina. O tome ni dandanas ne mogu prestati misliti. I vjerojatno ću do kraja života tražiti taj balans između osjećaja i istine – rekla je Jelena za Večernji list.

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist