Zanimljivosti

Jedriličarski klub Hydro sudjelovao na Prvenstvu Hrvatske u kategoriji radio upravljanih brodova

Protekli tjedan u tehničkoj radionici Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika u sklopu Centra za mlade Dubrovnik, Jedriličarski Klub Hydro održao je modelarske radionice u sklopu projekta Uvod u RU jedrenje i modelarstvo koji je sufinanciran kroz program javnih potreba u tehničkoj kulturi Grada Dubrovnika za 2021. godinu. Na radionici su mali i veliki modelari sastavili 4 radio upravljane jedrilice. Ovaj tjedan će polaznici radionica kada vremenske prilike dopuste probati ploviti s njima.

S navedene 4 radioupravljane jedrilice članovi Jedriličarskog kluba Hydro su za vikend bili u Splitu na Prvenstvu Hrvatske u kategoriji radio upravljanih brodova klase DragonForce 65 kojeg je organizirao Jedriličarski klub Zenta. U subotu su sudjelovali na edukaciji za instruktore na kojima su prikupili nova znanja za još bolje provođenje radionica i edukacija iz radio upravljanih jedrilica.

U nedjelju su četiri člana Jedriličarskog kluba Hydro nastupila na Prvenstvu Hrvatske u kategoriji radio upravljanih brodova klase DragonForce 65. Unatoč kiši i snažnim udarima vjetra održalo se 10 plovova u seniorskoj konkurenciji u nedjelju. U konkurenciji od 18 jedriličara dubrovački jedriličari su osvojili peto (Lovre Peović), sedmo (Ivan Grgić), deveto (Tomi Šoletić) i deseto mjesto (Andrej Kalajdžić).

Pročitajte još

[ŠAPA TJEDNA] Šarmantna mrvica Koko

Dulist

PRIJAVE POPUNJENE U DVA SATA Ljetni robotički kamp okupio 13 djevojčica

Dulist

PREDIVNA SCENA S OMBLE Jedan je plivač danas privukao svu pažnju!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija