PolitikaŽupanija

JEDNOGLASNA ODLUKA U KONAVLIMA Lasiću zamjenik 33-godišnji Ivo Radonić s Grude!

JEDNOGLASNA ODLUKA U KONAVLIMA Lasiću zamjenik 33-godišnji Ivo Radonić s Grude!

Na večerašnjoj sjednici Općinskog odbora HDZ-a Konavle koja je održana u Čilipima kao kandidat za zamjenika načelnika Općine Konavle jednoglasno je potvrđen Ivo Radonić.
Ovaj Gruđanin rođen je u listopadu 1983. godine, a iza sebe ima dva završena fakulteta. U Zadru je 2009. godine stekao zvanje diplomiranog turističkog informatologa i komunikologa, a potom je na Međunarodnom Sveučilištu u Dubrovniku 2013. godine stekao zvanje magistra međunarodnih odnosa i diplomacije. Tijekom i nakon studiranja ovaj 33-godišnjak nije mirao, a prema informacijama iz njegovog životopisa većinu radnog vijeka proveo je u turizmu. Trenutno je zaposlen na mjestu recepcionera u Hotelu Lero, a prije toga isti posao obavljao je u Hotelu Cavtat te na širem zadarskom području.
Tečno govori engleski i talijnski jezik, a služi se i njemačkim te španjolskim.

Jasna poruka
Njegov izbor kao kandidata za zamjenika već je prije nekoliko tjedana najavljen kao svojevrsna poruka svima od strane Boža Lasića nakon što je upravo on, umjesto Luke Korde izabran kao kandidat za načelnika gotovo jednoglasnom odlukom općinskog odbora HDZ-a.
Lasić je još tada najavio kako namjerava pomladiti stranku i odbacio priče o ‘interesnima skupinama i staroj gardi’. Poručio je kako će sve biti jasno kako izborom zamjenika tako i listom za općinsko vijeće čiju ćemo objavu ipak pričekati barem do kraja ovog mjeseca.

Inače, vrijedi napomenuti i kako je večeras u stranku primljeno čak 40-ak novih članova, mahom mlađih ljudi.

Pročitajte još

PROFESORICI SE PRIDRUŽIO I PROFESOR Uz Šuicu, i Legaz bi u Europu!

Dulist

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA JEDNOGLASNO Nagrada za životno djelo posthumno profesoru Nikoli Miroševiću

Dulist