Politika

Jambo i Kerum – blagoslovio Friščić

Prije 4 godine u jednoj teškoj utakmici u X. izbornoj jedinici bio je Ivo Sanader i HDZ s puno novaca. Mi smo bili mladi, ja sam bio mladi HSS-ovac i dobili smo mandat. 

Danas je stranka narasla, nabujala je kao Neretva za vrijeme poplava. Imamo mnogo ljudi i mnogo članova i danas smo partner, stranka koju svatko želi. I tako je pokrenuta inicijativa između zajedničkih prijatelja Keruma i mene. On je moj poslovni partner I prijatelj. Nismo, kad je u pitanju ova tema još popili kavu, ali lagano ćemo se dogovoriti jer to donosi dobro i HSS-u, jer to donosi dobro i Hrvatskoj građanskoj stranci – rekao je Stipo Gabrić Jambo nakon što mu je vrh stranke dao zeleno svjetlo za pokretanje predizborne suradnje HSS-a i Hrvatske građanske stranke na čelu sa Željkom Kerumom.

– Na današnjoj sjednici Izbornog stožera dana je suglasnost Stipi Gabriću Jambu kao koordinatoru 10. izborne jedinice i profesoru Smoliću kao koordinatoru 9. izborne jedinice da se može stupiti u kontakt, razgovarati, prije svega programski, jer mi smo svoj program usvojili, pa onda i interesom kraja na kojima ovi stožeri djeluju i za koje se kroz dužnosnike zalažu, vezano uz uspostavu kontakata, a ako se postignu određeni dogovori, da se informira predsjedništvo – potvrdio je Jambovu inicijativu predsjednik HSS-a Josip Friščić.

O ovoj temi za Dnevnik 3, progovorio je i Željko Kerom. Naglasio je da je spreman razgovarati o toj koaliciji, ali nije iz igre izostavio niti Milana Bandića.
– Kad bi se kalkuliralo i gledalo koliko je Bandić dobio glasova na predsjedničkim izborima da mu sada svaki treći da glas bio bi to odličan rezultat. Bit će tu razgovora – zaključio je Kerum.
 
 

Pročitajte još

Mišo Krstičević: ‘I tako punih 13 izgubljenih godina Dobroslavićeva mandata…’

Dulist

Maja Bender privremena ravnateljica Doma ‘Ragusa’, Mihaeli Skurić novi mandat na čelu ZOD-a

FRANKOVIĆ PORUČIO CAPORU Predložite prodaju dionica Luke i ako ih ne prodamo za veću cijenu, zatražite moju ostavku

Andrea Falkoni Račić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija