Kultura

Izložba ‘Coco Neema Gaga’ u Galeriji Flora

Galerija Flora

Hrvatsko društvo likovnih umjetnika Dubrovnik najavljuje otvorenje izložbe ‘Coco Neema Gaga’ (Søren Aagaard, Ludwig Kittinger, Dino Zrnec) večeras u 19 sati u Galeriji Flora.

Izložba ‘Coco Neema Gaga’ završni je dio kratkog rezidencijalnog programa koji je okupio troje umjetnika čija se praksa kroz različite medije, ali slične pristupe u pojedinim točkama preklapa. Izložba je sastavljena od postojećih radova umjetnika i novih radova realiziranih tijekom boravka u galeriji.

Radovi predstavljeni na izložbi su u međusobnom dijalogu koji povezuje zajednički interes umjetnika za materijalnost. Izložba, u kontekstu prostora i lokacije te odnosom umjetnika prema materijalu, dotiče i reflektira aspekte materijalnih kultura.

Søren Aagaard, rođen je 1980. u Hammelu. Studirao je na The Royal Academ of Fine Arts Copenhagen. Živi i radi u Copenhagenu.
Ludwig Kittinger, rođen je 1977. u Grazu. Studirao je na Central Saint Martins College London. Živi i radi u Beču.
Dino Zrnec, rođen je 1983. u Zagrebu. Studirao je na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu i Akademie der Bildenden Kunste Wien.

Izložba je otvorena do 10. travnja svaki dan od 16 do 20 sati.

Pročitajte još

ANDRIJA IVANČAN ‘Naše ambicije su velike i ne krijemo ih – želimo biti najbolji ansambl u Hrvatskoj!’

Mia Njavro Banić

‘Lamento i Boogie’, skladba Gordana Tudora posvećena DSO-u i maestru Hutu

Dulist

POSVETA VELIKOM PULITIKI Otvorena dokumentarna izložba ‘Nije on kriv, on je slikar!’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija