Kultura

IZLOŽBA 18 AUTORA ‘Žuto obojeno žutim’ Udruge likovnih umjetnika u Sponzi

Valter Kožul

U atriju palače Sponza, večeras u 19:00 sati, otvara se izložba Dubrovačke udruge likovnih umjetnika naziva ‘Žuto obojeno žutim’.

Ovo je četvrta ovogodišnja izložba Udruge na kojoj se predstavlja 18 autora s 27 radova. Izložba će biti otvorena od 22. studenog do 5. prosinca 2018.

Dubrovačka udruga likovnih umjetnika (DULU) djeluje od 1979 godine. Danas broji 24 aktivna člana. Od 2000. godine je članica Zajednice kulturno-umjetničkih udruga Dubrovačko-neretvanske županije. Uz godišnje izložbe svojih članova Udruga se posebno istakla u organizaciji županijskih izložbi te likovnih kolonija na kojima osim članova Udruge sudjeluju likovni umjetnici iz čitave Hrvatske i inozemstva.

Od 2007. godine DULU sudjeluje na Susretima neprofesionalnih likovnih stvaratelja, koje organizira HRVATSKI SABOR KULTURE, te je 2007. u Bjelovaru, 2010. u Karlovcu i 2016. u Koprivnici dobila nagradu kao najuspješnija udruga za likovno stvaralaštvo.

Pročitajte još

PUBLIKA IH ISPRATILA OVACIJAMA Dubrovački sastav kvARTet debitirao na Igrama u Dvoru

Dulist

Španjolska hit predstava hrvatskog autora gostuje u Dubrovniku

Dulist

‘OD PRIČE DO PREDSTAVE’ Ivana Đula organizira zanimljivu dječju radionicu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija