Zanimljivosti

‘IZGOVARAM TVOJE IME GLASNO’ Poslušajte pjesmu u izvedbi naše Tere posvećenu Petrinji

Naša glazbena diva Tereza Kesovija ove je srijede izvela pjesmu ‘Izgovaram tvoje ime glasno’ kao dirljiv podsjetnik na godišnjicu razornog potresa koji je pogodio Banovinu. Upravo je ona pokazala iznimnu empatiju prema stradalnicima i već drugog dana nakon potresa otišla na područje Banovine s 10 kg pohanog mesa i drugom pomoći, piše HRT.

Glazbeni spot ‘Izgovaram tvoje ime glasno’ nastao je u sklopu produkcije dokumentarnog filma Hrvatske televizije ‘Petrinja jučer danas sutra’. Film Branka Schmidta i Marije Demo govori o potresu na Banovini 2020. godine, a pjesmu za film napisala je i skladala Mirna Bićanić.

Spot je nastao u u suradnji s osnovnim i srednjim školama Petrinje, Dobrovoljnim vatrogasnim društvom, Gradskom limenom glazbom i navijačkim udrugama – Bad Blue Boysima, Torcidom, Kohortom i Armadom te stanovnicima Petrinje.

Producent je Marko Kaić, za tekst i glazbu zaslužna je Mirna Bićanić, aranžer je Goran Kovačić, scenaristi Marija Demo i Branko Schmidt, snimatelj Dario Hacek, a redatelj: Branko Schmidt.

Pročitajte još

Pogledajte izložbu podvodnih fotografija u Sponzi

Dulist

Više od 220 tisuća ljudi gledalo je lani hrvatske filmove

Dulist

SJEĆATE LI SE? Na današnji dan 2012. Dubrovnik i okolicu zahvatila ciklona ‘Gabor’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija