PodcastPolitika

[IZBORNI PODCAST] Anita Bonačić Obradović: Sama sam izabrala 14. mjesto na listi. U politici treba pokazati hrabrost!

[IZBORNI PODCAST] Anita Bonačić Obradović: Sama sam izabrala 14. mjesto na listi. U politici treba pokazati hrabrost!

Anita Bonačić Obradović, predsjednica dubrovačkog SDP-a i gradska vijećnica na listi je koalicije Rijeke pravde u 10. izbornoj jedinici za Parlamentarne izbore. Ova doktorica dentalne medicine s 14. mjesta pokušat će preferencijalnim glasovima ući u Sabor gdje će joj u fokusu biti upravljanje kulturnom baštinom i prometna infrastruktura.

Naravno, uz sve one teme o ženskom zdravlju o kojima je, inače, kontinuirano progovarala u Gradskom vijeću Grada Dubrovnika. Na temelju njezinog zalaganja vladajući su u Dubrovniku u proteklom trogodišnjem razdoblju usvojili niz njenih amandmana vrijednosti od 250 tisuća eura.

Zašto je odabrala 14. mjesto za utrku za saborski mandat i zašto je važno, prema njezinom mišljenju, da u ovom trenutku dođe do promjene vlasti, iznijela je u Izbornoj emisiji DuListovog podcasta. Posebno je istaknula potrebu reorganizacije zdravstvenog sustava i promjene programa dodjele stanova mladim obiteljima.

Što u Dubrovniku nije baš dobro, a može bolje, kako kao majka troje djece uspjeva biti aktivna u politici, je li imala neugodnosti zbog svog političkog angažmana i tko je na nju vršio pritiske – pogledajte u izbornom podcastu Dulista, ali i na YouTubeu, Instagramu, Facebooku i TikToku.

Pročitajte još

Maro Kristić javno postavio niz pitanja o turizmu i Turističkoj zajednici grada Dubrovnika

Dulist

UHIĆEN BIVŠI POMOĆNIK NINE OBULJEN Davor Trupković prihvatio mito od 39 tisuća eura i Apple Watch

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Andro Vidak na Orsuli je ostavio četiri apartmana! Ima nove velike planove za taj gradski park!

Barbara Đurasović