Aktualno

Iza činjenica i danas stojim

Primili smo sudsku privremenu mjeru i objave su skinu te s Facebooka, potvrdila nam je Sandra Sambrailo, tajnica Društva za zaštitu životinja. Ističe da je objavljen i novi post, jer su  utvrdili da su neki od članova njihove grupe davali neprimjerene komentare.

– Riječ je o 3 tisuće članova, koji nisu samo iz Dubrovnika, već i iz cijelog svijeta. Zamolili smo ih da se suzdrže od neprimjerenih komentara i prepuste postupak državnim institucijama. Objavu na FB grupi sam napisala 17. rujna, dan nakon nemilog događaja i u njoj su iznesene činjenice.

Nije to bio poziv na javni linč, kao što se niti jedna objava u medijima i iznošenje činjenica ne može nazvati javnim linčem. A iza činjenica koje sam iznijela i danas stojim! Mijo Lončar negira da je torba bila zatvorena, a na moje oči je izvadio malu plastičnu torbu iza sica vozila koja je bila zatvorena patentnim zatvaračem. Dok sam ih pokušavala oživjeti, on je samo gledao i nakon par minuta otišao. Ni ja ne vjerujem da je on želio to učiniti i ugušiti štence, ali je to učinio! A neka olakotne okolnosti utvrđuje sud.

Naša je obveza zbog kršenja zakona podnijeti prijavu, što smo i učinili. Smatram da je dužnost svakog građanina Hrvatske prijaviti zlostavljanje, bilo ono nad ljudima ili životinjama – izjavila je Sambrailo.
 
 

Pročitajte još

Pronađite knjigu ‘Povijest nogometa u Dubrovniku’ u Algebri!

Dulist

IN MEMORIAM NICOLA DEL VECCHIO Zbogom, Croato!

Dulist

Nikolina Pozniak i Nella Lonza razgovarale s Milanovićem o Dubrovačkom statutu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija