Aktualno

Iza činjenica i danas stojim

Iza činjenica i danas stojim

Primili smo sudsku privremenu mjeru i objave su skinu te s Facebooka, potvrdila nam je Sandra Sambrailo, tajnica Društva za zaštitu životinja. Ističe da je objavljen i novi post, jer su  utvrdili da su neki od članova njihove grupe davali neprimjerene komentare.

– Riječ je o 3 tisuće članova, koji nisu samo iz Dubrovnika, već i iz cijelog svijeta. Zamolili smo ih da se suzdrže od neprimjerenih komentara i prepuste postupak državnim institucijama. Objavu na FB grupi sam napisala 17. rujna, dan nakon nemilog događaja i u njoj su iznesene činjenice.

Nije to bio poziv na javni linč, kao što se niti jedna objava u medijima i iznošenje činjenica ne može nazvati javnim linčem. A iza činjenica koje sam iznijela i danas stojim! Mijo Lončar negira da je torba bila zatvorena, a na moje oči je izvadio malu plastičnu torbu iza sica vozila koja je bila zatvorena patentnim zatvaračem. Dok sam ih pokušavala oživjeti, on je samo gledao i nakon par minuta otišao. Ni ja ne vjerujem da je on želio to učiniti i ugušiti štence, ali je to učinio! A neka olakotne okolnosti utvrđuje sud.

Naša je obveza zbog kršenja zakona podnijeti prijavu, što smo i učinili. Smatram da je dužnost svakog građanina Hrvatske prijaviti zlostavljanje, bilo ono nad ljudima ili životinjama – izjavila je Sambrailo.
 
 

Pročitajte još

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist

USTAVNI SUD ODLUČIO Predsjednik Milanović ne može biti mandatar niti premijer

Dulist

Vodovod rješava alternativnu opskrbu Grada vodom

Dulist